Yön NHL-tulokset – Olli Jokinen juhlituin suomalainen

 

Viime yön NHL-kierroksella oli totuttuun tapaan useita suomalaisia jälleen pelaamassa. Suurimmat otsikot varasti kuitenkin Olli Jokinen.

O. Jokinen oli solminuy yhden päivän sopimuksen Florida Panthersin kanssa, jonka riveissä hän oli pelannut useamman kauden ajan. Varsinaisia pelihommia ei Jokisen otteluun sisältänyt, sillä hän oli kunniavieraana ja kävi eri tv-studioissa. Samalla Jokinen lopetti virallisesti uransa NHL:ssä.

Yhteensä Jokinen teki urallaan 1231 ottelussa 750 (321+429) pistettä.

Koivu vastasi illan erikoisesta, Ristolaiselle lunta tupaan

Mikko Koivu vastasi illan erikoisimmasta maalista, kun hän tykitti lähes puolestakentästä kiekon maaliin ohi St Louis Bluesin maalivahti Jake Allenin. Valitettavasti maali ei riittänyt, sillä se syntyi vain 11 sekuntia ennen loppua. Mikael Granlund sai syöttöpisteen Koivun osumaan. Minnesota hävisi pelin 2-1.

Nashvillen ja Anaheimin välisessä kamppailussa Pekka Rinne otti 39/42 torjuntaa, kun Anaheim voitti voittomaalikilpailun jälkeen 4-3. Sami Vatanen saalisti yhden syöttöpisteen.

Buffalon Rasmus Ristolainen oli peräti kuuden takaiskuosuman aikaan kentällä, kun Philadelphia otti 6-3 voiton. Teholukeman -5 lisäksi Ristolainen keräsi yhden syöttöpisteen.

NHL ilmaiseksi netistä tai Viaplayn kautta suomeksi selostettuna