Yön NHL-kierros – tulessa useita suomalaisia, Winnipeg kohtaa Starsin

Santerin Ässä haluaa muistuttaa lukijoitaan myös NHL:n ihmeellisestä maailmasta. Sekin on Suomessa pääosin maksullisten lähteiden takana, mutta katsominen netistä on vieläkin täysin laillista.

Yön kierroksella on tulessa useita suomalaisia pitkin yötä, joten jos omat aikataulut antavat myöden, kannattaa laittaa ainakin osa näistä peleistä seurantaan!

Yön NHL-kierros 25.10.2016

02:00 Minnesota – Boston

02:00 Arizona – New Jersey

02:00 Florida  – Pittsburgh

02:30 Carolina – Detroit

02:30 Buffalo – Philadelphia

03:00 Calgary – St.Louis

03:30 Winnipeg – Dallas

04:00 Ottawa – Vancouver

04:00 Anaheim – San Jose

04:30 Columbus – Los Angeles

Suomalaisittain kierroksen avaa Minnesotan ja Bostonin välinen peli, jossa on tulessa ainakin neljä Minnesotan suomalaista ja mahdollisesti Bostonin Tuukka Rask. Samaan aikaan Minnesotan pelin kanssa voi jännittää myös Aleksander Barkovin ja Jussi Jokisen edesottamuksia liigan yhtä kovinta joukkuetta Penguinsia vastaan. Samassa pelissä odotetaan lisäksi Sidney Crosbyn mahdollista paluuta loukkaantumisen jälkeen.

Ennakkoon moni penkkiurheilija odottanee Winnipegin ja Dallasin peliä. Winnipegin Patrik Laine on aloittanut NHL:n tehojen osalta hyvin, vaikkakin Winter Classicissa Laine sortui useisiin virheisiin ja oli niiden lisäksi melko näkymätön. Dallasilla taas lienee maalissaan suomalaisnimi, joten on mielenkiintoista nähdä, saako Laine yllätettyä maanmiestään.

NHL-kierros ilmaiseksi netistä Santerin Ässän NHL-sivun kautta. Mikäli haluat varmasti katsoa kauden kaikki pelit, voit katsoa ne Viaplay-palvelun kautta. Santerin Ässä saattaa jossain vaiheessa toteuttaa kampanjan, jolla saa Viaplayn kuukaudeksi ilmaiseksi, joten ole skarppina!


Leave a Comment