Yön NHL-kierros: Laine kohtaa Matthewsin

Yön NHL-kierroksella pelataan kaksi ottelua, joista etenkin toisessa on ennakkoon mielenkiintoa kenties eniten mitä tällä kaudella missään pelissä tähän mennessä on ollut. Toronton ja Winnipegin välillä pelattavassa ottelussa kohtaavat viime kesän kaksi ensimmäistä varausta, kun Auston Matthews kohtaa ensimmäistä kertaa NHL-jäillä Patrik Laineen.

Laine itse ei ole ottanut asiasta suurempia paineita, ja hän on antanut kylmänviileitä kommentteja medialle, todeten muun muassa pelin olevan vain yksi muiden joukossa ja Winnipegin pitää voittaa Toronto, ei Matthewsia. Pohjois-Amerikan median tämä totta kai vakuutti Laineen kylmähermoisuudesta, mutta hype jatkuu edelleen ja päättynee vasta ottelun jälkeen. Elleivät superlupaukset varasta show’ta toden teolla.

Illan NHL-ottelut:

03:00 Detroit Red Wings – New York Rangers

03:00 Toronto Maple Leafs – Winnipeg Jets

Jo vuodesta 2014 asti Santerin Ässän kautta on voinut katsoa pelejä eri vinkkien avulla, eikä tilanne ole vieläkään muuttunut mihinkään. NHL-osiostamme löydät useita linkkejä illan otteluihin kierroksella kuin kierroksella.

Mikäli NHL kiinnostaa HD-laadulla, pelit ovat nähtävissä myös Viaplayn kautta. Jossain vaiheessa saattaa tulla myös kampanja, jossa paketin voi saada kuukaudeksi ilmaiseksi! Stay tuned..

 

Watch NHL online for free: Santerinassa/NHL


Leave a Comment