Yön NHL-kierroksen ennakot ja linkit

Tulevana yönä pelataan jälleen NHL:ää kuuden ottelun voimin. Mukana on myös suomalaispelaajia. Aikaisimmat ottelut alkavat kello 02.00 Suomen aikaa. Santerin Ässä laittaa pienen pienet ennakot peleistä. Meidän kautta voi lisäksi katsoa pelit täysin ilmaiseksi tai HD-laadulla suomeksi puhuttuna.

Yön NHL-kierros

02:00 Carolina – Washington

Yön ensimmäisessä ottelussa kohtaavat Itäisen konferenssin kakkonen Capitals sekä kymmenentenä oleva Hurricanes. Carolinalla on matkaa pudotuspelipaikkaan vain muutaman pisteen verran, eikä se ole edes pelannut yhtä montaa ottelua kuin esimerkiksi konferenssissa kahdeksantena oleva Boston Bruins. Joka tapauksessa Hurricanes kaipaa kipeästi pisteitä, jotta pudotuspelit eivät karkaa liian kauas.

Kuntopuntarissa Capitals on ollut kovassa vireessä viime aikoina. Viimeisestä viidestä pelistä sillä on vain 1 tappio, sekin jatkoajalla kivenkovaa Penguinsia vastaan (legendaarinen peli, joka päättyi 8-7, jossa Penguinsin numero 87 nousi kaikkien aikojen tilastossa sijalle 87.). Hurricanesilla taas on hieman heikompi jakso, kun sillä on allaan jo kolme tappiota.

Suomalaisista Carolinan riveissä pelaavat Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen. Kaksikko joutui edellisessä pelissä jopa vilttiin, kun omaan päähän tuli liikaa maaleja. Nuoret suomalaiset ovat kuitenkin olleet hyvässä vireessä kauden kokonaiskuvassa mitaten, joten tulosta voidaan jälleen odottaa.

02:00 Los Angeles Kings – New York Rangers

Kings on tällä hetkellä kolmen ottelun tappioputkessa, Rangersilla on menossa pieni nousukausi. Kings tarvitsisi pisteitä tästä ottelusta, jotta pudotuspelitaisto pysyisi tiukkana. Rangersilla lienee kuitenkin etu tähän peliin, joten jos vedonlyöjiä kiinnostaa hyvät kertoimet voitolle, kannattaa tsekata ainakin Unibetin tarjonta.

Antti Raanta on ainoa suomalainen, joka voitaisiin edes teoriassa nähdä jäällä, tosin hänelläkin on allaan pieni alavartalovamma.

02:30 Calgary – Toronto

Maple Leafsin riveissä voidaan tänään joka tapauksessa juhlia suomalaisia, sillä Leo Komarov täyttää 30 vuotta. Samalla hänestä tulee “jo” viides pelaaja joukkueessa, joka tämän rajapyykin on ylittänyt.

Torontolla oli hyvä kolmen ottelun voittoputki alla, joka kääntyi lopulta kahteen tappioon kahdessa viime pelissä. Calgarylla taas on ollut hieman vaikeampi jakso – viidestä edellisestä pelistä vain yksi voitto, ja peli tuntuu olevan aavistuksen verran muutenkin hakusessa. Tilannetta ei myöskään helpota sekavaksi mennyt maalivahtiosasto. Toronto lienee vahvoilla tänään.

03:00 Anaheim – Winnipeg

Jetsin kausi on ollut yhtä vuoristorataa, ja harvemmin joukkue on onnistunut voittamaan useampia pelejä putkeen. Anaheim vastaavasti on ollut tasainen suorittaja läpi kauden, ja tämä näkyy myös konferenssin sijoituksena, joka on kolmas. Jets tarvitsisi kipeästi pisteitä pelistä, jotta taistelu pleijjareista jatkuu uskottavana. Patrik Laineen ollessa poissa suomalaiset voivat odottaa Joel Armialta tasonnostoa.

Anaheimin riveissä kannattaa seurata Sami Vatasen suorituksia.

04:00 Florida – Arizona

Jussi Jokinen varmuudella mukana, Barkov telakalla yhä edelleen.

04:00 San Jose – Colorado

Seuraa Donskoin suorituksia – J. Donskoi on ollut viime viikkoina yllättävän kovassa vireessä!

NHL-pelit suomalaisella selostuksella saat Viaplay:n kautta. Ilmaiset lähetykset lontooksi höpöteltynä löytyvät NHL-osiosta.


Leave a Comment