Viikon urheilukatsaus – luvassa ainakin Veikkausliigaa, Stanley Cup-finaalit ja tennistä!

Kuluvalla viikolla on luvassa paljon mielenkiintoisia urheilulähetyksiä, joita on harvakseltaan nähtävissä Suomessa. Tähän artikkeliin on poimittu muutamat mielenkiintoiset lajit. Lisäksi muun muassa yleisurheilussa tapahtuu käytännössä joka päivä jotain

Veikkausliiga:

Veikkausliigakausi on ollut jo jonkin aikaa käynnissä, ja ainakin MIFK ja HJK ovat aloittaneet vakuuttavasti. Kohta saadaan seurata myös europelejä, joihin Santerin Ässä etsii varmuudella linkkejä parhaansa mukaan. Chattia kannattaa myös kytätä, jos allekirjoittanut ei ole ymmärtänyt paikalle saapua.

Veikkausliigan pelejä näkee tällä kaudella Suomessa maksukortin takaa, mutta myös Veikkaus.fi lähettää osan peleistä. Perinteinen WIZ1 on myös yksi paikka linkkien etsimiseen. Myös täältä löytää silloin tällöin pelejä!

Stanley Cup -finaalit: San Jose Sharks vs Pittsburgh Penguins

Meniköhä se nimi sinne päinkään? Anyway, tässä on laatulätkää parhaimmillaan! Tähän artikkeliin (linkki) on koottu laajat ohjeet pelien katsomiseen ilmaiseksi. Mielenkiintoa on myös suomalaisittain, sillä pitsburgerin Olli Määttä ja SJS:n Joonas Donskoi metsästävät innoissaan Stanley cupia, joka näin ollen varmana nähdään Suomessa. Ensimmäisen osan vei Penguins, kuka juhlii seuraavana?

Tennis

Roland Garros ja muut tapahtumat löytyvät täältä! Tosin tällä hetkellä pelit näyttävät tulevan vahvalla säävarauksella..


Leave a Comment