Veikkausliigakierros – ennakko ja mistä ilmaiseksi

Veikkausliigassa pelataan tänään 9.6 kuuden ottelun  kierros ennen pienimuotoista em-kisataukoa. Kierroksella muun muassa sarjan kaksi parasta joukkuetta tavoittelevat lisää pisteitä vankistaakseen johtoa. Mielenkiintoa löytyy etenkin SJK:n, viime vuoden mestarin, ja PS Kemin ottelusta.

Veikkausliiga 9.6.2016

18.30 FC Lahti – FC Inter VeikkausTV

FC Lahti on aloittanut kautensa materiaalinsa nähden kenties omalla tasollaan, vaikka odotukset Lahessa ovatkin olleet hieman kovemmat. Tavoite on ollut kuitenkin alusta asti päästä vähintään mitaleille. FC Inter tavoittelee myös menestystä tänä vuonna, ja valmentaja Job Dragtsma (tai jotain sinnepäi!) jättikin tehtävänsä koettuaan, ettei pysty enää joukkuettaan auttamaan. Molemmat kaipaavat kipeästi pisteitä etteivät tipu jo tässä vaiheessa kautta pois kamppailusta eurokenttäpaikoille.

18.30 SJK – PS Kemi

Viime vuoden mestari SJK on aloittanut kautensa vaatimattomasti, ollen tällä hetkellä sarjassa kuudentena. Suomen mestarien liiga -edustaja on tällä hetkellä kaukana siitä tasosta, mitä sen pitäisi esittää materiaaliltaan. Viiime kaudesta vahvistuneen joukkueen tuli etukäteen kamppailla väkevästi HJK:ta vastaan, mutta nyt juna alkaa pikku hiljaa jo karata yllättävän kauas mestaruuden suhteen.

PS Kemin tarina on hieman päinvastainen kuin SJK:lla. Joukkue nousi Veikkausliigaan täksi kaudeksi, eikä siltä oikeastaan ole odotettu mitään. Joukkue on tällä hetkellä kuitenkin yllättäen sarjan kolmantena, vieläpä pelattuaan vasta 9 ottelua tällä kaudella! Tänään SJK tullee kuitenkin painamaan kovaa päälle, ja helppo peli ei ole ainakaan tulossa.

18.30 RoPS – MIFK

Sarjakakkonen kaipaa kipeästi pisteitä pysyäkseen HJK:n mukana mestaruuskamppailussa. Pysyvätkö he siinä kuitenkaan koko kautta?

18.30 Ilves – KuPs

Ilves on yllättäen sarjassa viidentenä, KuPs neljäntenä. Molemmat ovat suoriutuneet kaudesta toistaiseksi hyvin, ja etenkin Ilveksen puoliammattilaisjoukkue on suoriutunut yli oman tason. Tänään nähdäänkin luultavasti mielenkiintoista taistelufutista ma luulen.

18.30 HIFK – PK-35 Vantaa

“Stadin” tai Hesan derby, miten kuka tahansa haluaa! PK-35 on tähän mennessä tuonut sarjaan suuren mielenkiinnon, tosin lähinnä negatiivisessa mielessä pelin ulkopuolisten asioiden kanssa sekoillessaan. Ennen kautta se oli jopa mestarisuosikki, nyt sen parhaimmat vahvistukset ovat jo kadonneet muualle konfliktien seurauksena. HIFK on tällä hetkellä jotenkin kateissa ja viime kauden huuma on hukassa. Joukkueet ovat tällä hetkellä tasaisessa sarjassa viimeisten joukossa, joten kaikki pisteet ovat tärkeitä.

18.30 VPS – HJK

Sarjaykkönen HJK vastaan sarjaysi VPS. Materiaaliltaan Klubi on selvästi edellä, joten miksi se ei nyt tätäkin peliä hoitaisi. Toki VPS on aina vaarallinen kotonaan, joten varmaa voittoa ei koskaan ole ilman kovaa työtä. Ketkä nousevat Klubilta ratkaisijoiksi?

Lähetykset peleihin löytyvät osiosta Jalkapallo! Lisäksi Wiz1 voi tarjota linkkejä illan otteluihin, jahka aikataulut päivittyvät.


Leave a Comment