Vedonlyöntibonukset 2021

Vedonlyöntibonukset ovat todella kannattavia. Niiden avulla paranevat kertoimet ja ovat odotusarvoltaan jopa voitollisia. Bonuksia voi hyödyntää vain uusi asiakas ja tilejä saa olla vain yksi jokaiseen yhtiöön.

Koska vedonlyöntibonukset ovat erinomainen lisä pelaamiseen, mutta ne voi lunastaa vain kerran, kannattaa bonukset hyödyntää kokonaisuudessaan. Esimerkiksi 100% bonukset tuplaavat talletuksen aina mainittuun bonussummaan saakka: 100 % talletusbonus 100 € asti tuo sinulle maksimitalletuksella 200 € pelirahaa.

Sivusto Arvosana Bonus Esittely Lunasta
100 € ilmaisveto mobiiliin Esittely Lunasta

18+ | Kaupallinen sisältö

JOPA 100€ ILMAISVETONA Esittely Lunasta

18+ | Kaupallinen sisältö

100 % bonus 100 € asti Esittely Lunasta

18+ | Kaupallinen sisältö

100 % bonus 300 € asti Esittely Lunasta

18+ | Kaupallinen sisältö

100 % bonus 100 € asti Esittely Lunasta

18+ | Kaupallinen sisältö

100 % bonus 200 € saakka Esittely Lunasta

18+ | Kaupallinen sisältö

Pay N Play! Esittely Lunasta

18+ | Kaupallinen sisältö

Vedonlyöntibonuksilla voitat helpommin

Vedonlyöntibonukset ovat yksiselitteisesti vedonlyönnin helpoin tapa tehdä voittoa ja käytännössä ilman riskiä. Riittää, että toimit ohjeiden mukaan, joista kirjoitimme erillisen artikkelin kuinka kierrätät vedonlyöntibonukset voitollisesti. Pelaa lista ohjeiden mukaan ja saavutat muutamassa kuukaudessa yli tuhannen euron edestä lisätuloja.

vedonlyöntibonus leovegasille

Vedonlyöntibonuksia löytyy maailmalta melko paljon enemmänkin, mutta tällä listauksella on satojen eurojen edestä sellaisia vedonlyöntibonuksia, jotka ovat suomalaisille sallittuja. Lisäksi jokainen peliyhtiö on luotettavaksi todettu ja sinun ei tarvitse pelätä menettäväsi rahojasi.

Vedonlyöntibonukset tutuiksi

Jotkut vedonlyöntibonusten termeistä voivat alkuun tuntua epäselviltä. Kokemuksen myötä homma on kuitenkin varsin helppoa ja vaivatonta. Kokosimme alle yleisimmät termit ja mitä ne tarkoittavat. Näillä eväin pääset viimeistään eteenpäin!

Kierrätysvaatimus: Tämän verran sinun on panostettava vetoihin, jonka jälkeen voit kotiuttaa kaiken. Panostus EI tarkoita häviämistä. Peliyhtiöt voivat ilmoittaa kierrätysvaatimuksen joko bonusrahalle tai bonusrahan ja talletuksen yhteissummalle. Taulukossamme kaikki on ilmoitettu suhteessa bonusrahaan.

Minimikerroin: Ikävä kyllä vedonlyöntibonuksia ei voi aina kierrättää ihan kaikissa kohteissa, sillä peliyhtiö on asettanut minimikertoimen, joka edistää kierrätysvaatimuksia. Kerroin on per tehty veto tai vetojen yhdistelmä.

Panostusraja: Kaikkien vedonlyöntibonusten kohdalla ei voi panostaa koko kassaa kerrallaan yhteen vetoon, vaan rajoitus voi olla esimerkiksi 25-50 % saadusta bonuksesta tai euromääräinen rajoitus, kuten 25 € per veto.

Riskitön veto: Riskittömässä vedossa lyöt ensin omalla rahalla normaalisti vedon tietyin ehdoin, jonka jälkeen saat panoksen takaisin, mikäli vetosi ei osunut. Osumasta maksetaan normaalisti voitot. Palautettu summa voi olla käteistä tai bonusrahaa tietyllä kierrätysvaatimuksella.

Ilmaisveto: Ilmaisvedossa on kyse ilmaisesta riskittömästä vedosta eli sinun ei tarvitse käyttää omaa rahaa sen pelaamiseen. Joskus peliyhtiöt muistavat vanhoja asiakkaitaan antamalla esimerkiksi 5€ ilmaisvedon illan suureen otteluun.

Talletusbonus: Talletusbonuksessa talletat rahaa ja saat prosentuaalisesti talletusbonusta. Nämä ovat useimmiten 50-100 % tai joskus harvoin esimerkiksi 200 %. Mikäli saat 200 % sadan euron talletukselle, tarkoittaa se saldoksi 100+200=300 €.