Valioliigassa luvassa perinteinen tapaninpäivän kierros

Valioliigassa on jälleen täysi tohina päällä tapaninpäivän kunniaksi. Illan aikana pelataan peräti kahdeksan ottelua.

Santerin Ässä tarjoaa vatsa täynnä kinkkua pari ennakonpoikasta kierrokselle. Lähetykset tuttuun tapaan meidän jalkapalloa-sivulta.

Valioliiga 26.10.17

14:30 Tottenham – Southampton

Unibet-kertoimet: 1.40 – 5.00 – 9.20

Tottenham on hyökkääjätähtensä Harry Kanen kanssa ollut hyvässä vireessä koko kauden ajan. Joukkue on Valioliigassa neljäntenä, ja mestarien liigassaki tie on vienyt jo pudotuspeleihin asti. Southampton vastaavasti on jumahtanut liigan keskikastiin, ja viimeisestä viidestä pelistä ei ole voittoja tullut.

Jos joulukinkku ei ole liian hyvin maistunut, Tottenham tulee voittamaan tämän pelin.

17:00 Bournemouth – West Ham

Unibet-kertoimet: 2.60 – 3.32 – 2.95

Bournemouth ja West Ham pelaavat tärkeistä pisteistä säilymisen kannalta. Ensiksi mainittu on pisteen West Hamia jäljessä liigan kolmanneksi viimeisenä. West Ham on piristynyt viime kierroksilla ja trendi vaikuttaisi olevan ylöspäin. Tiukka kamppailu, joka voi kotiedun takia päättyä tasapeliinkin.

17:00 Chelsea – Brighton

Unibet-kertoimet: 1.20 – 7.35 – 18.00

Chelsea on tällä hetkellä sarjassa kolmantena ja kaipaa kipeästi pisteitä taistelussa liigan kakkospaikasta. Brighton vastaavasti on ollut pirteä viime kierroksilla ja on vankasti sarjan keskikastissa. Lähtökohtaisesti Chelsea vie kuitenkin tämän pelin nimiinsä.

17:00 Huddersfield – Stoke

Unibet-kertoimet: 2.45 – 3.20 – 3.30

Molemmat joukkueet ovat onnistuneet voittamaan pari kertaa viimeisen viiden kierroksen aikana ja ovat vakiinnuttaneet asemiaan keskikastissa. Kumpikaan ei ole kuitenkaan pelannut juuri tasapelejä viime aikoina, joten jos lahjahevosia meinataan peliin laittaa, kannattaa oikeastaan valita toinen joukkue voittajaksi.

17:00 Manchester United – Burnley

Unibet-kertoimet: 1.27 – 6.10 – 13.50

Jose Mourinhon ManU on viime aikoina menettänyt hieman asemiaan, ja ero sarjan kärjessä porskuttavaan cityyn on kasvanut mestaruushaaveiden kannalta jo liian isoksi. Burnley taistelee vielä paikasta jopa Euroopan kentille, ja huolimatta parista tuloksellisesti huonommasta pelistä joukkue on pelannut kauden ajan hyvin. United kuitenkin ottanee täydet pojot tänään.

17:00 Watford – Leicester

Unibet-kertoimet: 2.65 – 3.40 – 2.80

Leicester on heikon alkukauden jälkeen hiipinyt hiljalleen peräti kahdeksanneksi. Peli on parantunut huomattavasti alkukaudesta ja avainpelaajien itseluottamus on hyvä. Watford vastaavasti aloitti kauden hyvin, mutta viimeisistä viidestä pelistä se on hävinnyt neljä ja pelannut kerran tasan. En näe mitään syytä sille, ettei Leicester jatkaisi tätä trendiä tänään.

17:00 West Bromwich – Everton

Unibet-kertoimet

Everton on jälleen ollut pieni pettymys sarjassa, sijoituksen ollessa yhdeksäs. West Brom vastaavasti on sarjan toiseksi viimeisenä. Viimeisessä viidessä pelissä Everton ei ole hävinnyt kertaakaan, ja tämä trendi jatkunee tänään.

19:30 Liverpool – Swansea

Unibet-kertoimet