Valioliigaennakko: Arsenal vs Man UTD

Valioliigan viikonloppu on jälleen täynnä kiinnostavia kamppailuja, joissa jaossa on tärkeitä pisteitä sarjasijoitusten kannalta.

Lauantai-illan myöhäisottelussa kohtaavat kaksi suurta, kun Arsenal isännöi ManUa.

Lähetykset löytyvät meidän jalkapallo-sivulta sekä suomeksi Viaplaylta.

19:30 Arsenal – Manchester United

Unibet-kertoimet: 2.48 – 3.40 – 3.05

Sarjassa toisena oleva ManU sekä neljäntenä oleva Arsenal ovat molemmat kuntopuntarin mukaan hyvässä vireessä. Molemmilla on viidessä viimeisestä pelistä allaan neljä voittoa ja yksi tappio. Eroa joukkueiden välillä on neljä pistettä, joten sarjan kärkipään kamppailun kannalta Arsenalille olisi tärkeää ottaa pelistä vähintään tasuri.

Viimeisessä pelissään Arsenal murskasi vakuuttavasti Huddersfieldin lukemin 5-0, ja peli oli kaunista katsottavaa. Vastaavasti ManUn edellinen ottelu oli hieman kaksijakoinen, sillä Watford kaatui lukemin 4-2 ja ensimmäisen puoliajan 3-0 johto näytti jopa sulavan vastustajan vahvan kirin alla. Jesse Lingard hoiti kuitenkin pelin ManUlle loppuhetken 4-2 osumalla.

Lähtökohtaisesti Arsenal voisi olla jopa lievä suosikki ottelun voittajaksi. Tosin Santi Cazorlan loukkaantuminen ja Theo Walcottin todennäköinen poissaolo tasoittavat voimasuhteita. ManUlla Carrick ja Jones ovat varmuudella poissa ja Fellainin pelaaminen on epävarmaa, mikä varmasti syö pelaamisesta tehoja. Jose Mourinho jatkanee tällä kaudella totuttua trendiä vieraspelaamisessa ja ManU todennäköisesti lähtee puolustamaan itselleen vain tasapeliä. Vierasvoitto lienee siis epätodennäköinen.

Muita poimintoja

14:30 Chelsea – Newcastle

17:00 Brighton – Liverpool