Valioliiga: Zlatan ja Pogba palaavat ManUn kokoonpanoon!

Valioliigassa pelataan lauantaina kahdeksan ottelua. Illan mielenkiintoisin peli lienee Manchester Unitedin ja Newcastlen välinen ottelu, sillä ManU saa mukaansa kaksi pitkään loukkaantuneena ollutta pelaajaansa.

Lähetykset otteluihin löydät meidän jalkapalloa-sivuilta. Lisäksi tarjolla on myös suomenkielinen selostus Viaplayn asiakkaille.

19:30 Manchester Utd – Newcastle

Unibet-kertoimet: 1.29 – 5.90 – 13.00

United majailee tällä hetkellä sarjassa toisena. Kausi on sujunut hyvin, niin kuin Jose Mourinhon alaisuudessa toiset kaudet ovat yleensä tupanneet sujumaan. Tosin alla on juuri nyt edellisessä pelissä tullut tappio Chelseaa vastaan.

Newcastle on totuttuun tapaan juuttunut sarjataulukon keskivaiheille. Alla sillä on kaksi tappiota edellisistä peleistä, joten halu palata pistekantaan on varmasti kova.

United saa penkilleen kaksi kovan luokan pelimiestä, jotka tekevät rosterista entistä laajemman ja vaarallisemman. Huhtikuussa loukkaantuneet Paul Pogba ja Zlatan Ibrahimovic on merkitty joukkueen kokoonpanoon. Peliaikaa herroille ei välttämättä ole kauheasti luvassa vielä, mutta voi olla, että Mourinho haluaa käyttää tähtiään kentällä ottelun loppuvaiheissa. Joka tapauksessa huomio kiinnittyy tänään etenkin ManUn penkille.

Pelaavia kokoonpanoja katsoessa ManU on ehdoton ennakkosuosikki. Romelu Lukaku pyörittänee tuttuun tapaan peliä ja ManU pitänee palloa suurimman osan peliä hallussa Newcastlen tyytyessä iskemään vastaan ja pitämään palloa hallussaan tilaisuuden tullen mahdollisimman paljon.

ManU voittanee tämän ottelun ja palaa voittokantaan kotikentällään.

Muita poimintoja:

(Päivitetään päivän aikana)

14:30 Arsenal – Tottenham

Unibet-kertoimet 2.39 – 3.60 – 3.05

17:00 Leicester City – Man City

Unibet-kertoimet 8.00 – 5.60 – 1.39

Jännitystä tässä pelissä ei liene, mutta Man Cityn otteita kelpaa tällä kaudella katsella. Leicester tulee ottamaan vastaan ja yrittänee iskeä vastaan.