USA-Finland stream

 

  • Harjoitusotteluita ja World Cup jääkiekkoa näyttää veloituksetta BET365
  • Watch training matches and World Cup at Bet365

 

Watch ice hockey live stream, USA, Finland, Watch ice hockey live, katso jääkiekon mm-kisat ilmaiseksi, games for free, world championships, youtube ice hockey 2012, Helsinki, Stockholm, free stream, good quality, English commentators, watch USA vs Finland free, Finland vs USA Stream, Suomen peli, Mertarannan selostuksella, Suomen peli Mertarannalla ilmaiseksi, Mertaranta Stream, Venture TV hockey stream, Suomi USA stream. venture tv channeltrip

Näis on yleensä sit jotai turhii mainoksii, ne saa pois kun lataa Adblock Plussan, joko foxille tai chromelle.

Kommentit pelistä:
Peli on päättynyt. Suomi voittaa 3-2, Jesse Joensuu tekee 2 maalia ja viimeinen maali alle 10s ennen loppua! Mikko Koivu aloitti Suomen rynnistyksen tekemällä todellisen tahtomaalin maalin edestä, kun peliä oli jäljellä alle 10min. Myös Vehasen varmat kopit antoivat meille mahdollisuuden voittaa. Näkisin myös, että Jenkit vetäytyivät kolmannessa erässä vähän liikaakin. Suomi pääsi tekemään omaa peliään ja luomaan tilanteita. Taktinen virhe, sanon.

Toisessa erässä Jesse Joensuu räjäytti kotiyleisön huutomyrskyyn tekemällä 1-0 maalin. Seuraavassa vaihdossa USA iski sitten välittömästi tasoihin, ja peli on kahden erän jälkeen 1-1. Peli on ollut melko tasainen, ja Suomikin on saanut tehtyä peliä kaikilla kentillä. USA ei ole myöskään saanut painostettua pakkeja yhtä paljon, ja ns. “oma peli” on toiminut hienosti.

Tähän väliin on hyvä liittää yksi salaliittoteoria mikä näissä kisoissa on liikkunut: Suomi on hävinnyt kertaalleen tahallaan USAlle ja Kanadalle, jotta heidät vaivutettaisiin hyvän olon tunteeseen ennen näitä puolivälieriä… Mitenköhän on?

Pelistä on kyllä havainnut sen, että Granlundin kenttä on herännyt kyllä mukaan peliin. He ovat ketjuna saaneet tilanteita, kruununa Pesosen avopaikka, josta hän vielä mokasi. Myös Kiiskinen on ollut pirteä syöttökone/tehotaistelija.

Jännä 3. erä tulee!

Leave a Comment