UFC ilmaiseksi netistä

Katso UFC ilmaiseksi netistä

Seuraavat ilmaiset lähetykset

5.3.2016 UFC #196 Conor McGregor vs Nate Diaz
Linkit: 

UFC kasvattaa suosiotaan jatkuvasti suomalaisten keskuudessa ja on ollutkin useiden suomalaisten suosikki kamppailulajeista jo viime vuosituhannelta alkaen. Voit katsoa maailman suosituimpia UFC-tapahtumia ilmaiseksi netistä ja tarjoamme linkit aina kaikkiin isoimpiin UFC otteluihin, sekä erityisesti suomalaisten otteluihin. On kehässä sitten Makwan Amirkhani, Teemu Packalén, Connor McGregor, Anderson Silva tai kuka muu suomalaisia kiinnostava tähti, niin pyrimme aina etsimään parhaat linkit katsoaksesi matsin ilmaiseksi netistä.

HUOM! VIAPLAY NÄYTTÄÄ TOISTAISEKSI ILMAISEKSI UFC MATSIT!

AVAA VIAPLAY TILI

Striimien katselu on täysin laillista, mutta niiden lähettäminen ei. UFC:n katsominen netistä ilmaiseksi on siis täysin laillista. Me helpotamme työtäsi ja tarjoamme katseluvaihtoehdot, joita olemme etsineet netistä. Emme siis itse tule lähettämään UFC-lähetyksiä tai mitään muutakaan lähetystä sivuillamme.

 Mielenkiinto UFC tarjontaa kohtaan on Suomessa kasvattanut varmasti Euroopassa järjestetyt tapahtumat. Ongelma suosion kasvamisessa suomen osalta on ollut melko olematon tv-lähetysten tarjonta, jolloin lähestulkoon kaikki ottelut on täytynyt katsoa maksukanavilta tai heikkolaatuisista nettilähetyksistä. Mikäli meillä olisi mediassa näkyvämmin esillä tämäkin laji, niin katsojia löytyisi huomattavasti lisää. Ikävä kyllä ilmaiskanavat eivät ole innostuneet asiasta.

Poikkeuksiakin on ollut, kun välillä Viaplay on yllättänyt ja lähettänyt ilmaiseksi lähetyksiään. Viaplay muuten näyttää UFC:ta kaiken muun lisäksi. Jos siis haluat katsoa NHL, KHL, La Liga ja siihen vielä vapaaotteluita hyvällä kuvanlaadulla ja selostuksella, niin valitse Viasat tai Viapaly.

Muistathan, että voit halutessasi vinkata lisää striimivaihtoehtoja chatissa otteluiden aikana. Pistä chatti aktiiviseksi siis jos tiedät, mistä katsoa UFC ilmaiseksi netistä!