Suomalaisille sataa kunniaa – Aho ja Granlund viikon tähdistöön!

Viimeisen parin viikon aikana suomalaispelaajat ovat olleet vahvasti esillä nimenomaan positiivisessa valossa NHL:ssä. Viime viikon otteet huomioitiin jopa NHL-raatien toimesta, kun peräti kaksi suomalaista nousi viikon kolmen tähden joukkoon.

Ykköstähdeksi arvottiin Carolina Hurricanesin 19-vuotias tulokaspelaaja Sebastian Aho. Aho teki viime viikolla kolmessa ottelussa tehot 3+1. Viikon paras ilta oli Philadelphia Flyersia vastaan, kun Aho teki peräti tehot 3+1. Aho on tehnyt tällä kaudella jo tehot 16+15, ja on näillä maaleilla tuloskaspörssissä maalitilaston kolmantena.

Viikon kakkostähdeksi nousi Mikael Granlund, joka on peräti 12 pelin pisteputkessa ja hän on liigan tehokkain pelaaja 7. joulukuuta lähtien laskettuna. Viime viikolla Granlund teki tehot 3+3, saalisti kolmessa pelissä jokaisessa vähintään pisteen ja mätti uransa ensimmäisen hattutempun NHL:ssä Vancouveria vastaan. Tähän päälle hän saalisti yhden syöttöpisteen. Granlund nousi myös omaan henkilökohtaiseen piste-ennätykseen ja NHL:n pistepörssissä 15 parhaan joukkoon. Granlund on tehnyt tällä kaudella jo tehot 15+33=48.

Viikon kolmostähti oli Los Angeles Kingsin maalivahti Peter Budaj.

NHL-pelit voit katsoa suorana ja ilmaiseksi meidän NHL-sivun kautta. Mikäli kaipaat HD-laatua ja suomalaista selostusta, kannattaa tarkistaa Viaplayn tarjoukset.


Leave a Comment