Sainpahan aiheen kirjoittaa!

Seuraavan tekstin lähdepohja on erittäin hyvä esimerkki siitä, millaista teidän teksti on, kun ette ole käyneet kouluja tai perehtyneet asioihin.

Löysinpähän sitte yhden lukijani kautta blogin, http://whitepowerr.blogspot.com/.Suosittelen, että jos olet yhtään sivistynyt ihminen, et lue tätä blogia, sillä sen sisältö tekee kiukkuiseksi. Jos tuo ei olisi kirjoitettu tosissaan, luulisin että ironian huippu on saavutettu.

Jo blogin nimi “Suomi suomalaisille” kertoo siitä, kuinka fiksua sisältö on (vielä on mahdollista perääntyä). Kannanotto voisi olla asiallinen, jos sitä olisi perusteltu hyvin. Mutta juu, aiheeseen.
Teksti “ei maahanmuuttajille” kertoo jo sen, että blogi ei tule tuomaan esiin fiksua asiaa, vaan lähinnä provokatiivisen ja epäintellektuellin näkökulman arkipäiväiseen asiaan. Tämän todistaa jo kirjoittajan lause:
“Suomalaiset on pian vähemmistö omassa maassaan ja maahanmuuttajat enemmistö.Enemmän maahamuuttajia on töissä ku suomalaisia, ku kaikki parhaimmat paikat ja palkat saa neki, ja eihä niil ees kelpaa kaikki. Et me juodutaa kaikis hikisimmis paikois raataa paskimmil palkoil.”

 Ensinnäkin, maahanmuuttajista EI tule enemmistöä sitten millään. Tälläkin hetkellä heidän osuutensa suomalaisista on varmaan noin pari prosenttia. Ja heitä ei todellakaan ole töissä enempää kuin suomalaisia (ja jos olisi, syy olisi suomalaisten laiskuudessa). Parin prosentin vähemmistö ei todellakaan vie paikkoja huikealta enemmistöltä. Ja parhaimmat paikat ja palkat? Ei todellaakaan. Keskimäärinhän huonommin koulutettu maahanmuuttaja saa vähemmän palkkaa kuin saman tasoisesti koulutettu suomalainen. Suurin osahan heistä työskentelee paikoissa, mitkä eivät meille suomalaisille kelpaa. Esimerkkinä toimii marjanpoimijat, vessojen siivoojat jne.

“Eihä siin ol mitää järkee et ihmiset muuttaa min sattuu? Ei tää ol enää pia suomi eikä ruotsi ol ruotsi jos kaikkii rotui ruvetaa sekottelee. Voidaa sama tie perustaa yks yhtenäinen valtio ni kellää valittamist. Jos neekerit olis fiksui ni ne ei tulis tän kerjää turpaas ja sen jälkee valittais ko heit kohdellaa huonosti. Ja sehä on vaa hyvä asia et on viel ihmisii jotka välittää omasta isänmaastaa ja haluu pitää sen semmosena ”

Kyl joo, iha kauheeta tää sekottaminen. Ajatellaanpa ensinnäkin suomalaisia: alun perin täällä asui saamelaiset, jonka jälkeen muualta tuli kansa, nykyiset suomalaiset, ja he alkoivat lisääntymään alkuperäisten kaa. Jep, eli kirjoittaja käytännössä ajaisi itsensäkin pois täältä. Vai mahtaakohan hän harrastaa rotuoppia ja pitää itseään ja omaa rotuaan parempana vain jonkin tyhmän syyn takia? Jep jep. Sitten kysymykseen “neekerien fiksuudesta”; eihän se ihonväri määritä jonkun älykkyyttä! Eihän he tuu tänne kerjään turpaansa, suurin osa tulee tänne jotta voisivat alkaa uuden elämän. Oikeastaan minun käy heitä sääliksi, kun joutuvat kohtaamaan tämän kirjoittajan tapaisia ihmisiä. Ja totta kai valitetaan, jos kohdellaan huonosti. Kukapa meistä suomalaisistakaan suostuu vain olemaan hiljaa, jos meitä mätetään turpaan tai jos vaikkapa veroja nostettaisiin 99:ään prosenttiin?

“Ei ole meidän vika jos ne sotaa pakenee, ei ole meidän huolehdittava niistä jos ne nääntyy nälkää tai kuolee sairauksii. Se on luonnon laki, ei kaikki vaan selviä.”

Tällasesta egosentrisyydestä oon kirjottanu ennenkin, ja jatkan vieläkin sen halveksimista. Tässähän on aika paljon yhtymäkohtia Hitlerin mietintöihin evoluution soveltamisessa. Lähimmäisenrakkauden periaatteet on tällä kirjoittajalla aika pahasti hukassa. Miltäköhän hänestä tuntuisi, jos hän jäisi työttömäksi eikä Suomen valtio tarjoaisikaan mitään sosiaaliturvaa? Sama tilannehan heillä on, paitsi että koko valtio on ongelmissa. Meillä on kuiteski varaa olla avuliaita ja ehkäpä voidaan ottaa ne kiintiöpakolaiset tänne ilman vaaraa työpaikkojen menettämisestä.

“Hyysärit ovat väittäneet, ettei Suomessa muslimit ole toteuttaneet kunniaväkivaltaa. Kuten aina, hyysärit osoittautuvat paskanpuhujiksi. Veli raiskasi siskonsa – isän käskystä… Vittu mitä roskasakkia!, kuuluko tämä suomeen että raiskataan ohikulkija tai jopa sukulainen jos haluaa? Ei todellakaan, suurin osa raiskauksen tekijä on ollut ulkomaalaistaustainen, no mikä ihme se on ? :O”

Juupa juu.. Raivostuttaa jo. Mitkä ihmeen hyysärit? Ja tämä pätkä on niin valtavaa yleistämistä ja tyhmyyden osoittamista, että… Ensinnäkin, voipi olla, että muslimit toteuttaa kunniaväkivaltaa. Okei, ehkä 1 muslimiperhe sadasta Suomessa. Perheitä onki sitte vaa vaikkapa tuhat. Näin ollen 10 tekee murhia. Ei kaikki samana vuonna, vaan sanotaanko että 1 vuodessa. Mitäs suomalaiset tappaa? Viikossa tulee aina monta alkoholimurhaa. Viharikoksia. Muitakin rikoksia. Ja etenkin raiskauksia. Kuinka monta näistä on ulkomaalaisen tekemiä? Alle 1 %. Eli 1 sadasta. Eli eivät nämä ulkomaalaiset pahoja ole yleensä, vaan päinvastoin. Tämän kirjoittajan tapaiset ihmiset vaan tykkäävät mesota siitä, kun kerrankin uutisoidaan ei-suomalaisen tehneen jotain. Niisk.

“Pian ei kyl oo mitää valtioita mis olis niitten omia kansalaisia, ku kaikki on täynnä maahanmuuttajia. 🙂 Maassa maan tavalla tai maasta pois. 😛 Niin ja jos toine vanhempi on suomalainen ja ne tekee muksun ni pidän sitä suomalaistaki alempi arvosena, ku se on ns. veren petturi. Eri väristen verta ei kuulu sekottaa, muuten mikään ei pysy ennallaan, pian ei ole mitää kunnon “väriä” kenessäkään 😀 ja se muksu on sitten mulatti.”

Just just. Eihä missään valtios olis tällä hetkellä ketään, jos ei olisi erimaalaisten kaa risteydytty. Täynnä maahanmuuttajia? Jos henkilö viittaa tosiaan 10000 vuotta sitten tapahtuneisiin kansanliikkeisiin, niin sitten. Jos viittaa nykyaikaan, niin on taas faktat hakusessa. Ja suurin osahan yrittää olla maassa maan tavalla parhaimpansa mukaan. Kuinka moni meistäkään toimii kaikissa tilanteissa samalla lailla? Esimerkiksi nyt jo nähdään, että minun ja kirjoittajan, kahden suomalaisen, välillä on suuret erot. Miksi ei siis maahanmuuttajatkin voisi tuoda pientä väriä tähän elämään? Tuo “veren petturi” -väite on taas tosi nolo. Miksi ei “verta” pitäisi sekoittaa? IHMINEN SE ON ERILAINENKIN IHMINEN. Tällanen rotuerottelu, tyhmyys.. Ei sellast sais olla. Mitäköhän väliä sillä on, vaikka ihmiset olis “mulatteja”? Eihä se luonne tai ihmisyys muutu mikskää vaikka olisi punainen, keltainen tms. Tällanen pinnallisuus vaan on niin noloa.

“Niin ja vois opetella myös soomen keeli, enne ku tulee mul urputtamaan ^ 😀
Miks kirjottaisin
shittii 😀 Kirjotan vaan niinku asiat on. Ei voi mitää mun kirjotuksii ei sit kannat vaivautuu ees lukee jos ärsytää noi paljo.”

Kirjoittaja itse ei osannut edes yksinkertaisia suomen kielen koukeroita (esim. alkaa+perusmuoto, eriväristen, alempiarvoinen..), niin miksemme häätäisi tällasita ihmistä maasta? Ennemmin antaisin tämän maan mukaville maahanmuuttajille kuin näin yksisilmäisille suomalaisille. Ja miten niin “niin kuin asiat on”? Eihän asiat ole niin kuin kirjoittaja teki. Ne ovat oikeastaan suurimmalta osin päinvastoin.

Pahoittelen että menin tuohon provoon, mutta saapahan kirjoittaja (toivottavasti)nenilleen ja oppii ottamaan edes vähän järkevät perustelut.

Leave a Comment