Expekt vedonlyönti

3.4 Arvosana
dealimage
Riskitön veto 50 € saakka

Pros

Plussat

  • Jonkin verran pelattavaa
  • Riskitön veto
Pros

Miinukset

  • Ulkoasu ei vedä vertoja parhaimmille
50 €
Riskitön veto 50 € saakka

Lisää tietoa

Nettikasino Expekt vedonlyönti
URL www.expekt.com
Perustettu 1999
Sijainti Malta
Minimitalletus 20 €
Verovapaat voitot Kyllä
Kielivaihtoehdot Suomi, ruotsi, englanti

Expekt vedonlyönti

Esittelyssämme oleva Expekt on yksi suomalaisten suosituimmista vedonlyöntisivustoista. Expektilla on todella pitkä historia urheiluvedonlyönnin parissa ja jatkuva pyrkimys kehittyä entistä paremmaksi alallaan. Expekt panostaa niin kohde- ja pelimäärään, kuin myös tarjousten määrään ja tuottamalla hyvää sisältöä etusivulleen. Etusivulta voi seurata muun muassa NHL Without a Map -kaverusten kuin Brotherpuckersinkin menoa.

Kertoimien osalta Expekt on parempaa keskitasoa. Ei vedä vertoja Pinnaclelle, mutta on sellainen paikka, jossa vähänkin vakavammin pelaavan kannattaa pitää saldoa. Expekt on huonosti nähtävillä erilaisissa kerroinvertailuissa, joten sinun täytyy itse omatoimisesti katsoa Expekt kertoimet aina erikseen.

Expekt riskitön veto

Expektin eräänlainen tavaramerkki on ollut jo lukuisien vuosien ajan heidän riskitön veto -kampanjansa. Ei siis mitään vedonlyöntobonuksia, vaan 50 euron riskitön veto ilman kierrätysvaatimuksia.

Vaihe vaiheelta homma etenee kaikessa yksinkertaisuudessaan seuraavasti: Rekisteröidy Expektille, tee talletus, lyö 50 euron veto. Jos vetosi häviää, saat rahasi takaisin. Jos vetosi voittaa, saat osuman vedostasi.

Säännöissä ja ehdoissa ei ole mitään erikoista. Minimikerrointa ei ole määritelty. Ota kuitenkin se huomioon, että talletus täytyy suorittaa verkkopankin kautta.

Lue myös: