Puolivälieräpelit alkavat torstaina – Quarter finals start on Thursday 16.5.2013

Here’s again schedules for Quarter finals. H is Helsinki time, S Stockholm.

57 13:00 Helsinki Russia vs. United States
58 14:45 Stockholm Switzerland vs. Czech Republic
59 18:30 Helsinki Finland vs. Slovakia
60 20:15 Stockholm Canada vs. Sweden

There’s plenty of streaming sites available here on my blog, check some of them from this article. Tuosta voi katsoa jo nyt jotain osoitteita mitä kautta kisoja kannattaisi katsoa.

Ennakot

Venäjä – USA
         
3 – 8

Saako USA Venäjän raiteiltaan?

USA ja Venäjä kohtasivat jo kertaalleen alkulohkossaan, tällöin Venäjä voitti 5-3 oltuaan ensimmäiset 1,5 erää enemmän tai vähemmän unessa. USA on pelannut melko pirteät kisat, kärsien vain kaksi tappiota. Joukkueen maalivahtipeli oli jälleen Slovakiaa vastaan suurennuslasin alla, sillä Ben Bishop hörppi oikein olan takaa. Heikko maalivahtipeli taas yleensä vaikuttaa myös omiin pelaajiin negatiivisesti, joten on mielenkiintoista nähdä, miten ensimmäinen erä lähtee käyntiin. Uskaltaako USA haastaa Venäjää? Venäjällä  taas on takanaan karnevaalimainen ottelu Itävaltaa vastaan, minkä se lopulta voitti rutiinilla 8-4. Myöskään Venäjän maalivahtipeli ei vakuuttanut, mutta ei sen tarvinnutkaan tuossa ottelussa. Joukkueeseen tulee vielä uusi vahvistus ennen puolivälierää, sillä Alexander Ovechkin tulee mukaan. Joukkueen tulee olla hereillä koko pelin ajan, muuten USA voi voittaa. Antaako Radulov myös muiden pelata, saako valmennusjohto vallan takaisin?

Tulos: Haluaisin veikata yllätystä, 4-3, mutta veikataan toiseen suuntaan, 3-4.

Stream:

http://www.soccer4you.info/tv8.html (HD)
http://www.footstream.tv/channel6.html
http://www.shadow-net.info/channels/iptv/tv4.php (Should show the game)
http://nutjob.eu/njtvx2.html (In English)
http://hdbox.in/en/channel1.html
sop://broker.sopcast.com:3912/143451
sop://broker.sopcast.com:3912/143531

Sveitsi – Tsekki
         
2 – 1

Tikittääkö käkikello?

Sveitsi on ollut täsmällisen tarkka näissä kisoissa tähän mennessä, voittaen kaikki omat pelinsä. Mukaan mahtuu myös voitto Kanadasta, Tsekistä ja Ruotsista. Joukkue menetti yhden tärkeimmistä pelaajistaan, Reto Surin pelissä V-Venäjää vastaan ja tämän pelikunto on arvoitus. Toki heillä on ratkaisuvoimaa ollut myös laajemmin, mutta ketjukoostumusten sekoitus tässä vaiheessa turnausta voi johtaa sekavaan peliin. Maalivahtipeli on ollut hyvää koko kisojen ajan, kuten muutenkin puolustus, mikä on ollut erittäin aktiivista, pirteää ja tiivistä alusta alkaen. Tsekki otti takkiinsa Sveitsiltä alkusarjan peleissä, mutta nyt on tosi kyseessä. joukkue on hitsaantunut yhteen kisojen mittaan ja kokemusta tiukoista ja paineen kyllästämistä paikoista on. Maalivahtipeli kuntoon ja viimeistelytarkkuus kovemmaksi, niin tulosta voi tulla. Joukkue saa myös NHL-vahvistuksia viimeisiin peleihinsä, muun muassa ylivoimapelote Zidlickyn.

Tulos: 2-4, kello kukkuu viimeisen kerran. Valitettavasti. Puolueettomana kirjoittajana tosin toivon Sveitsin voittoa.

Stream:
http://www.shadow-net.info/channels/iptv/tv4.php (Great quality, på Svenska)
http://www.soccer4you.info/tv8.html (HD’ish)
 http://nutjob.eu/njtvx2.html
http://hdbox.in/en/channel1.html
http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/151170874343740.html (In English)
http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/151170874344550.html (Im Englishh)
http://norwaysport.co.uk/stream2.html (Mush, puuroa, porridge)
sop://broker.sopcast.com:3912/143344

Suomi – Slovakia
         
4 – 3

Syttyykö leijonat uudelleen?

Suomi pelasi nihkeän pelin Latviaa vastaan alkusarjan lopussa ja oli lähellä sössiä lohkovoittonsa. Nyt näin ei kuitenkaan käynyt ja vastaan saatiin lohkonelonen Slovakia. Suomi kukisti Slovakian 2-0 ensimmäisessä
kohtaamisessa. Nyt tilanne on kuitenkin aivan uusi. Suomella on kaikki paineet allaan, sillä lohkovoiton jälkeen ainakin se kuuluisa kansa janoaa enemmän. Joukkue on nuori ja kokematon – nyt sen tulee onnistua tai noutaja tulee. Alkulohkon kaltaista “paineetonta” tilaa ei enää ole. Ykkösketjun ja kokeneimpien sotaratsujen tulee olla omalla tasollaan ja mieluummin yli, jotta voitto tulee. Slovakia on tiivistynynt kisojen mittaan ja vaikka sillä ei ehkä olekaan kovin laadukas jengi kasassa, niin se on silti vaarallinen . Voitto Yhdysvalloista saattoi saattaa heidät flow-tilaan ja heillä ei ole pelissä mitään muuta kuin voitettavaa. Myös maalivahtipeli on parantunut ensimmäisistä peleistä.

Tulos: 3-1, Suomen on pakko klaarata.

Stream:

http://www.shadow-net.info/channels/iptv/tv4.php (Great quality, på Svenska)
http://www.soccer4you.info/tv8.html (In Ceskoo)
http://nutjob.eu/njtvx2.html (IN English)
http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/151193874343740.html
http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/151193874344550.html (Im Deutsch)
http://freesportsworlds.com/channel3.html (French stream, ok quality)
sop://broker.sopcast.com:3912/143451
sop://broker.sopcast.com:3912/134483

Kanada – Ruotsi

Lähteekö isäntä laulukuoroon?

Kanada voitti Ruotsin suvereenin esityksen jälkeen 3-0 ensimmäisessä kohtaamisessa. Ruotsi oli haluton, mauton, väritön ja tehoton, kuten on ollut monissa muissakin peleissä. Viimeisessä ottelussa saatiin jo vähän parempaa aikaan, kun Sedinit liittyivät joukkueeseen ja kantoivat oikeastaan koko tiimin reppuselissään Tanskan yli. Tässä ottelussa vastaan tulee kuitenkin niin leveän materiaalin omaava Kanada, ettei kahden veljen pyristelyt sellaisenaan riitä viemään jatkoon. Koko joukkueen on herättävä ja maalivahtien tulee viimeistään nyt välttää yhdenkään helpon maalin päästäminen. Muussa tapauksessa tulee ongelmia. Kanadalla on kasassa vahva nippu, joka voitti Slovenian vasta jatkoerässä. Stamkos ja pojat haluavat varmasti antaa näyttöjä myös olympialaisia varten, joten löysäilyä ei ole luvassa.

Tulos: 3-2, Ruotsi kamppailee ja saattaa jopa voittaa maalin erolla.


Stream: 

sop://broker.sopcast.com:3912/134483 (HD)

http://www.shadow-net.info/channels/iptv/tv4.php (Great quality, på Svenska)
http://www.soccer4you.info/tv8.html
http://popstreams.eu/stream2.html (In English)
http://nutjob.eu/njtvx17.html (På Svenska)
http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/151212874344550.html
http://hdbox.in/en/channel1.html
http://popstreams.eu/stream3.html
sop://broker.sopcast.com:3912/143011 (russian, hd)


Tags:

MM-kisat 2013 ilmaiseksi, World Championships 2013 for free, katso mm-kisat netistä ilmaiseksi, Katso Venäjä-USA netistä, Russia – USA online for free, Tsekki-Sveitsi ilmaiseksi netistä, livestriimi, Santerin assa, Czech Republic-Switzerland watch online for free, Suomi-Slovakia netistä ilmaiseksi, 2013 striimit, Finland – Slovakia watch for free, Se Canada-Sverige online på grattis, Kanada-Ruotsi netistä ilmaiseksi, Watch Canada-Sweden online for free, VM i Ishockey på nätet, Sveitsi – Tsekki 16.5 stream, puolivälieräpelit, ice hockey quarter finals May 2013, Stockholm games

Leave a Comment