Pitkävetovihjeet

Santerin Ässä tarjoaa pitkävetovihjeet ja otteluennakot. Pitkävetovihjeet vedonlyöntiin ovat erittäin suosittuja, mutta kannattavatko ne? Useimmiten ei, mutta parhaat pitkävetovihjeet kyllä. Mistä sitten tietää mitkä ovat parhaita?

Parhaat ilmaiset pitkävetovihjeet

Parhaat pitkävetovihjeet ovat todistetusti voitollisia. Jotta tämä toteutuu tarvitaan julkista tulosseurantaa. Juuri tähän tarkoitukseen tarjoaa Vastaveto.com mahtavat edellytykset. Monet hyödyntävät ilmaista järjestelmää pitääkseen kirjaa omista vedoistaan. Se auttaa omaa vedonlyöntiä. Tulosta voi seurata eri lajien ja sarjojen osalta ja näin voi löytää omia ja myös muiden vahvuuksia. On vedonlyöjiä jotka osaavat yhden lajin ja niiden osalta pitkävetovihjeet kannattaa hyödyntää, mutta sama vedonlyöjä saattaa pelata myös muita lajeja. Mikäli muut lajit ovat tappiollisia ei niitä kannata pelata.

Pitkävetovihjeiden hyödyntäminen vaatii myös taitoa. On tutkittava tarkoin mitkä pitkävetovihjeet. Myös kertoimien osalta on oltava tarkkana. Mikäli itse ei saa läheskään yhtä hyvää kerrointa kun vihjaaja on saanut kannattaa kohde yleensä jättää pelaamatta. Maksulliset vihjeet ovat usein aikataulutettuja ja tarkoin pohdittuja, mutta niissä ei myöskään takeita ole. Siksi onkin järkevämpää hyödyntää ilmaiset pitkävetovihjeet jotka ovat todistetusti voitollisia! Seuraa Vastavedon pitkävetovihjeitä, mutta muista myös heidän chat jossa keskustellaan livevedoista ja kohteista tarkemmin!

NHL pitkävetovihjeet

Olemme seuranneet Vastavedon NHL vihjeitä. Mitään yhtä selkeää tapaa arvioida NHL vetoja ei ole, mutta kaikki pitkävetovihjeet ovat julkisia. Sen huomaa että Vastaveto panostaa nykyään pääosin julkiseen seurantaan ja tarjoaa kaikki toiminnot ilmaiseksi käyttäjilleen, eikä ole tyypillinen affiluola rekkoineen ja tuplauksineen. Siksi sen julkaisemat NHL pitkävetovihjeet ovatkin seuraamisen arvoisia. Sivusto tarjoaa valmiiden vihjeiden lisäksi myös hyvän paikan keskustella NHL vihjeistä toisten sarjaa seuraavien kanssa.

Vastavedon NHL vihjeet

Toinen seuraamamme lähde on legendaarisen Veikkausforumin sivusto, joka on tarjonnut vihjeitä vanhalla foorumillaan ja etusivullaan jo yli kymmenen vuoden ajan. Vaikka vihjaajat tuolla eivät olekaan samoja kuin Vastavedossa, niin yhteistä löytyy ainakin siltä osin, että myös Veikkausforumin NHL vihjeistä ilmestyy aika-ajoin tilanneseuranta. On vihjaaja sitten tappiollinen tai voitolllinen, niin se on parempi tuoda julki vihjeseurannalla, joka antaa ammattimaisen kuvan vihjeiden laatijoista.

Veikkausforumin NHL vihjeet

Niin vaikea ja iso sarja kuin NHL vedonlyöjälle onkin, niin äskeiset ja muutkin sivut huomioon ottaen voidaan sanoa, että yleisesti Suomesta löytyy todella osaavia NHL vihjaajia, joiden peesissä kärsivällinen pelaaja pääsee voittolliseen tulokseen pitkässä juoksussa. Mutta kuten sanottua, niin paljon on myös peesaajan vastuulla, eikä pienestä otannasta kannata tuomita suuntaan eikä toiseen.

Vastavedon pitkävetovihjeet

Näemme, että Vastavedon vedonlyöntisivusto ansaitsee kokonaisuudessaan oman otsikkonsa, sillä kyseinen sivusto on tänä päivänä jopa merkittävässä osassa suomalaisessa vedonlyönnissä. Vastaveto on sivusto, joka todella kannustaa pelaajiaan voitolliseen vedonlyöntiin tarjoamalla esimerkiksi täysin ilmaisen vihjeseurannan.

Vihjeseurannalla voit seurata omaa pelaamistasi lyhyessä tai vaikka pitkässäkin juoksussa. Näet, että minkä panostason kohteet ovat osuneet parhaiten tai vähemmin huonosti, palautusprosentit, tuotot, tappiot – kaiken mitä vedonlyöjä tarvitsee. Voit päättää onko seuranta vai itsellesi, tai vihjaatko yleisesti eri kaikille, mutta ainakin tällä systeemillä voi jättää vähintäänkin osittain, jos ei jopa kokonaan hyvästit aiemmin suosituille Excel-vedonlyöntiseurannoille.

Vastavedon pitkävetovihjeet ovat useiden kymmenien tuhansien vihjeidenkin jälkeen selvästi voitollisia, ollen palautusprosentiltaan jopa päälle 101 %:n. Toki se on selvää, että jopa selvästi suurin osa vedonlyöjistä on tappiollisia viimeistään pitkässä juoksussa, mutta Vastavedon aktiivit ovat tehneet todella kovaa jälkeä tähän saakka yhtään väheksymättä muitakaan.

Mitään huonoa ei voi kokonaisuudesta sanoa, mutta peesaajan täytyy olla itsekin aktiivinen, sillä Vastavedossa kaikki vihjeet eivät löydy foorumin ketjuista vaan osa käyttää pelkästään vihjeseurantaa, josta löytyvät loputkin pitkävetovihjeet. Lisäksi vihjechat näkyy vain kirjautumattomille jäsenille, jossa käsitellään niin pelattavia kohteita, live vedonlyöntiä kuin ajoittain täysin vedonlyönnin ohikin meneviä asioita.

Vastaveto.com sivustolta löydät pitkävetovihjeet suurimpiin urheilulajeihin kuin pienempiinkiin. Lähes jokaiseen lajiin tai tunnetuimpiin sarjoihin löytyy asiantuntijoita, joiden kanssa voi jakaa mielipiteitään tai esittää kysymyksiään.

Lisärahaa pitkävetovihjeisiin

Pitkävetovihjeitä riittää ja haluat pelata, mutta tuotto on hidasta? Pitkäveto onkin kärsivällistä sijoittamista kun tosissaan haluaa tehdä rahaa. Toki hupivedonlyönti on asia erikseen jolloin voi olla tarkoitus hakea suuria voittoja vaikeilla riveillä. Jokainen pelaa tyylillään, mutta tosiasi lienee kaikille että pitkävetoa pelaamalla ottelu kun ottelu saa merkittävästi lisää mielenkiintoa ja jännitystä. Kuitenkin vaikka kyseessä onkin mukavaa viihdettä haluaa kaikki mieluiten myös voittaa. Siihen tuo vedonlyöntibonukset ison avun.

Vedonlyöntibonukset ovat jopa sijoitusmielessä rajanarvoisia etuja. Ne ovat uusille asiakkaille ja usein esimerkiksi mallia 100% 100€ joka tuplaa ensitalletuksen eli esimerkiksi 30€ talletuksella saa 60€ pelirahaa tai suurimmillaan 100€ talletuksella saa koko bonuksen ja yhteensä 200€ rahaa pelitililleen. Tarjolla on myös riskittömiä vetoja. Lisätietoa sivulta vedonlyöntibonukset. Pidämme huolen siitä että tarjolla on vain laadukkaita peliyhtiötä.