NHL:ssä useita Primetime-otteluita tänään – näin katsot ilmaiseksi!

NHL:ssä pelataan tänään maanantaina useita otteluita, joita on kätevä katsoa myös Suomesta käsin ilman, että unirytmi menee täysin sekaisin. Santerin Ässä tarjoaa näihin peleihin ilmaiset lähetykset.

NHL 16.1/17.1.2017

20:00 Dallas – Buffalo

Dallaksen ja Buffalon pelissä kohtaavat kaksi liigan alempaan kastiin kuuluvaa joukkuetta. Dallas on kompastellut suomalaismaalivahtiensa kanssa viime kierroksilla reippaasti, ja maalivahtiruletti on pyörinyt hallitsemattomana jo pidemmän aikaa. Buffalossa maalivahtipuolella on sentään rauhallisempaa, ja suomalaisista Rasmus Ristolainen on noussut johtavaan rooliin joukkueen takalinjoilla. Ristolaisen otteita kannattaa ainakin tarkastella, jos ottaa tämän pelin katsottavakseen.

20:00 Islanders – Boston

Boston on tällä hetkellä Atlantin divisioonan toisena, ja joukkueen suomalainen maalivahti Tuukka Rask pelaa upeaa kautta tällä hetkellä. Vastaavasti Islanders on jälleen kerran mukana liigan häntäpään kamppailuissa, toki se ei ole vielä menettänyt kaikkia toiveitaan pudotuspelipaikoista. Boston on kuitenkin selvä ennakkosuosikki peliin.

22:00 Montreal – Detroit

Seuratkaa pelissä ainakin Artturi Lehkosen (MTL) otteita. Lehkonen on kehittynyt kovin harppauksin kauden mittaan, ja puolustuspään vastuun lisäksi tehoja on syntynyt viime kierroksilla myös hyökkäyspäässä.

23:00 Tampa Bay – Los Angeles

Tampan riveissä pelaava Valtteri Filppula on joutunut kauden mittaan ristiriitaiseen pyöritykseen. Tulosta on tullut edelliskausia paremmin, mutta esimerkiksi pari kierrosta sitten Filppula joutui pelikieltoon seuransa toimesta “kurinpidollisista syistä”. Huippupeli kuitenkin tulossa, joten jos illan haluaa viettää kokonaa änärin parissa, kannattaa vaihtaa tähän lähetykseen kello 20:00 alkavien pelien jälkeen.

23:00 Winnipeg – San Jose

Patrik Laineen loukkaannuttua Jetsin vire on hieman heikentynyt. Samalla Joel Armiaa on ainakin soviteltu ottamaan Laineen paikka kärkiketjuista. San Josen Riveissä Joonas Donskoi on pelannut viime aikoina pirteästi, joten kannattaa tämäkin kaveri ottaa seurantaan.

02:00 Washington – Pittsburgh

04:00 Arizona – Edmonton

Linkit peleihin:

Suomenkieliset selostukset saatavilla vain maksullisen Viaplay:n kautta, muut lähetykset lontoon selostuksilla löytyvät meidän NHL-sivulta!


Leave a Comment