Mestarien liigassa varmistettiin jatkopaikkoja – Atletico tukalassa tilanteessa

Mestarien liigan eilisellä kierroksella useat joukkueet varmistivat jatkopaikkansa. Viimeiselle kierroksellekin jäi vielä pelattavaa.

Päivän ensimmäisessä pelissä c-lohkossa pelaava Chelsea kukisti Karabahin 4-0. Ottelun tähtenä häärinyt Willian teki kaksi maalia. Samalla Chelsea nousi 10 pisteeseen ja varmisti jatkopaikkansa. Atletico Madridille lukemin 2-0 hävinnyt AS roma on 8 pisteessä ja Atletico 6:ssa. Päätöskierroksella Atleticon pitää voittaa Chelsea ja Roma ei saa voittaa Karabahia, muuten espanjalaisten tie vie Eurooppa-liigan pudotuspeleihin.

D-lohkossa Barcelona ja Juventus jäivät 0-0 tasapeliin. Tämä riitti varmistamaan jatkopaikan Barcalle. Leo Messi tuli sisään vaihdosta 56.minuutilla, mutta ei onnistunut kääntämään peliä. Lohkon toisessa ottelussa Sporting kukisti Olympiakosin 3-1, ja on näin ollen pisteen päässä Juvesta. Jatkopaikka ratkeaa päätöskierroksella, jossa Sporting tarvitsee Juvelta apua ja sen pitäisi kukistaa Barcelona.

B-lohkossa PSG jatkoi murskajaisiaan kukistamalla Celticin peräti 7-1. Celtic avasi pelin maalihanat, mutta mm. Neymarin ja Cavanin kaksi maalia olivat liikaa skoteille. PSG:n maaliero on jo huima 24-1, ja se jatkaa lohkokärjessä puhtaalla pelillä. Myös Bayern München otti voiton, kukistamalla Anderlechtin 2-1. Nämä kaksi jatkavat pudotuspeleihin.

A-lohkossa Basel yllätti ManUn ja TSSKA kukisti Benfican. ManU on lohkokärjessä 12 pisteellä, Benfica ja TSSKA ovat tasan yhdeksässä pisteessä. Näin ollen jatkopaikat jaetaan vasta viimeisellä kierroksella.

 

Jalkapalloa ilmaiseksi meidän jalkapallo-sivuilta. Lisäksi Unibetilta striimit mm. La Ligaan.