Mestarien liigan pudotuspeliparit arvottiin – jatkuuko Leicesterin lento?

Mestarien liigan neljännesvälieräparit arvottiin tänään Nyonissa. Jatkoon päässeistä kuudestatoista joukkueesta muodostui muutama herkullinen pari.

Kenties mielenkiintoisin ja tasokkain ottelusarja nähdään PSG:n ja Barcelonan välillä. Molemmissa joukkueissa on tasokas materiaali ja Barcelona on aiemminkin menestynyt Mestarien liigassa. PSG taas on tavoitellut arabimiljardöörien johdolla menestystä jo useamman vuoden. Toinen joukkue joutuu pettymään siis jo näin aikaisessa vaiheessa.

Toinen mielenkiintoinen pari on Espanjalaisen Sevillan ja Englantilaisen Leicesterin välinen sarja. Sevilla on viimeiset vuodet dominoinut Eurooppa-liigaa ja on tälläkin kaudella ollut vahva niin Mestarien liigassa kuin kotimaansa sarjassakin. Leicesterin kausi on vastaavasti mennyt hieman alamäkeä, kun sijoitus on ollut Valioliigassa alempaa keskikastia. Leicester tosin hoiti oman lohkonsa mallikkaasti, häviten vain viimeisen pelin jonka se pelasi kakkosmiehistöllään.

Suomalaisista mukana on vielä Joel Pohjanpalon Bayer Leverkusen, joka kohtaa ensimmäisellä kierroksella kiven kovan Atletico Madridin. Ennakkoon Atletico on suuri ennakkosuosikki, etenkin vakuuttavien alkulohko-otteidensa takia.

Neljännesvälierät käynnistävt helmikuussa, joten tässä on vielä reilu kuukausi aikaa seurailla muuta eurooppalaista huippufutista esimerkiksi Unibet-TV:n tai Santerin Ässän jalkapallo-osion kautta.

Otteluparit neljännesävälieriin:

Man City – Monaco

PSG – Barcelona

Sevilla – Leicester

Real Madrid – Napoli

Bayern München – Arsenal

Benfica – Borussia Dortmund

Porto – Juventus

Leverkusen – Atletico Madrid


Leave a Comment