Mestarien liigan ennakko – jaossa useita jatkopaikkoja

Illan mestarien liigan kierroksella voi sanoa olevan kovat panokset pelissä. Useita jatkopaikkoja on vielä jakamatta, ja esimerkiksi viime vuosina Mestarien liigan välierissä säännöllisesti pyörinyt Atletico Madrid on lähellä jäädä kokonaan ilman jatkopaikkaa.

Atletico ratkaisee jatkopaikkansa ottelussa Chelseaa vastaan, joka nähdään myös YLE:n tv-pelinä. Illan toinen herkkupala lieneekin kahden suuren eurooppalaisen jätin, Bayern Münchenin ja PSG:n kohtaaminen.

Santerin Ässä ennakoi muutaman illan kiinnostavimman pelin.

Otteluiden lähetyksiä voi seurata mm. Jalkapalloa-sivumme kautta!

Mestarien liiga 5.12.2017

21:45 As Roma – Qarabag

Unibet-kertoimet: 

AS Roma ottaa voitolla tai tasapelillä paikan lohkovaiheessa. Qarabagilla ei ole mitään panoksia enää pelissä, sillä se jää joka tapauksessa myös Eurooppa-liigan ulkopuolelle. Roma voittanee pelin.

21:45 Barcelona – Sporting

Unibet-kertoimet: 

Barcelona jatkaa lohkostaan eteenpäin. Sporting tarvitsee pelistä voiton, jotta voisi edes teoriassa nousta Juventuksen edelle. Apuja toki vaaditaan, sillä Juve ei saa voittaa omaa otteluaan. Lähtökohtaisesti Barca handlaa tämän pelin.

 

21:45 Bayern München – PSG

Unibet-kertoimet: 

PSG on tällä kaudella ilmoittautunut vakavasti kamppailuun mukaan Mestarien liigan voitosta. Neymar ja muutamat muut huipputäsmävahvistukset ovat aiheuttaneet sen, että joukkue johtaa lohkoaan puhtaalla pelillä ja huimalla maalierolla 24-1. Bayern on jo kaatunut kertaalleen, ja tässä pelissä panosta ei juurikaan ole sijoitusten puolesta. PSG on jo voittanut lohkon ja Bayern on varma kakkonen. Mielenkiinto pelissä onkin se, pystyykö Bayern horjuttamaan PSG:n hurjaa vauhtia kulkevaa junaa ja nostamaan itsensä takaisin liigan voittajasuosikkien joukkoon.

21:45 Benfica – Basel

21:45 Celtic – Anderlecht

21:45 Chelsea – Atletico Madrid

Unibet-kertoimet: 

Atletico lähtee peliin perin tukalasta tilanteesta. Joukkue on lohkossaan kolmantena, kaksi pistettä AS Romaa perässä. Atletico tarvitsee ottelusta pakkovoiton, muuten paikka mestarien liigan jatkopeleissä jää haaveeksi. Joukkueella on ollut vaikeuksia voittaa tällä kaudella UCL:ssa, ja se jäi jopa kahdesti tasapeliin lohkon heittopussi Qarabagin kanssa. Tällä kierroksella se tarvitsee tuolta joukkueelta apua, sillä Qarabagin pitää kukistaa As Roma jotta jatkopaikka voisi aueta.

Chelsean taival on ollut hieman parempi. Joukkue on kymmenessä pisteessä lohkossa ja voisi tasapelillä varmistaa lohkovoiton ja luultavasti helpomman vastustajan lohkovaiheessa.

Lähtökohtaisesti asemat huomioon ottaen Chelsea lähtenee peliin hakemaan vähintään pistettä, kun taas Atleticon pitää tavoitella voittoa. Griezmannin herääminen La Ligassa voisi auttaa tämän tavoitteen saavuttamisessa, mutta ratkaisuvoimaa tulisi löytyä myös muilta rintamilta.

21:45 Manchester UTD – CSSKA Moskova

21:45 Olympiakos – Juventus