La Liga live: Real Sociedad – Barcelona

Viikonlopun aikana on pelattu useita huippupelejä Euroopan huippujalkapallosarjoissa. Illan kruunaa La Ligan ottelu, jossa sarjajohtaja Barcelona kohtaa vieraissa sarjan neljäntenätoista olevan Real Sociedadin.

Lähetykset otteluun Unibetin käyttäjille täältä. Lisäksi jalkapalloa-sivulta voi katsoa lisää linkkejä!

22:00 Real Sociedad – Barcelona

Unibet-kertoimet: 7.50 – 5.40 – 1.35

Barcelonalle tarjotaan hyvää tilaisuutta ottaa karkumatkaa La Ligassa kilpailijoihinsa nähden. Atletico Madrid ja Valencia voittivat omat pelinsä, mutta neljäntenä oleva Real Madrid koki katkeran tappion Villarealille kotistadionillaan lukemin 1-0, huolimatta yli 30 laukauksesta. Samalla Real jäi peräti 16 pisteen päähän Barcelonasta, ja illan ottelun jälkeen ero voi olla jo 19 pistettä, mikä on varmasti tavoittamaton karkumatka.

Lähtökohtaisesti peli on pelattu täysin vierasjoukkueelle. Real Sociedad on hieman alisuorittanut tällä kaudella, ja joukkue kärsii myös muutamista kolhuista ja loukkaantumisista. Joukkueen kaikki pelit tällä kaudella pelannut ykkösmaalivahti Geronimo Rulli lienee telakalla., minkä lisäksi Adnan Januzaj on poissa pelistä. Myös Barcelonalla on pieniä loukkaantumishuolia, mutta siitä huolimatta kokoonpano on vahva ja Sociedadin puolustuksella tulee olemaan hankala iltapuhde pysäyttää Messi ja Suarez.

Real Sociedad on hävinnyt pahimmillaan kauden aikana 3-0, joten pahinta Barca-pyöritystä tuskin nähdään tässä ottelussa. Tosin, Real Sociedad on onnistunut pitämään maalinsa vain kolmesti puhtaana tämän kauden aikana, eikä Barcelonaa vastaan tällaista ihmettä tule tapahtumaan. Barca hoitaa pelin lähes varmasti, tosin pienet saumat ehkäpä jopa yllättävälle tasapelille on historiasta johtuen. Vaikka viimeiset ottelut ovat menneet Barcalle, Sociedad onnistui 2016 keväällä voittamaan Barcan ja samana vuonna pelasi kertaalleen tasan.