Kommentti: Tapaus Raanta

Antti Raanta. Suomenmestari mallia 2013. Sm-liigan paras pelaaja. Ja ensimmäisessä maaottelussa nollapeli ja valinta pelin parhaaksi pelaajaksi. Huikea kevät menossa.

Antti Raanta. Kuva: IS

Slovakiaa vastaan Raanta teki monta hyvää torjuntaa ja piti pelin nollissa. Slovakia ei onnistunut käyttämään paikkojaan. Raanta pelasi hyvin, mutta omaan puseroon jäi pieni epävarmuus – nollapeli ja hyvii torjuntoi, mut toisaalta pompotti pari kertaa pahasti, ylipelasi myös jossain tilanteissa. Pomput ei haitannu ku otti kakkospallot pakkien kaa kii, mut ylipelaamine tullee kostautumaan sitten niitä kovempia maita vastaan. Kanada ja Venäjä taatusti ovat ottaneet tämä pelin huomioon, ja jos ja kun pelataan Suomea vastaan, niin miehet varmasti saavat veivaattua Raannan ulos maaliltaan. Tosin ei se haittaa, jos hän ehtii eteen.

Joka tapauksessa huikeessa vireessä on mies. Vähän epäilen, ettei osoitteeksi jää HIFK, jos pelit jatkuu näissä kisoissa näin. Varmasti on pykäliä, minkä avulla siirto jompaan kumpaan HL:ään on mahdollista. Ja siirto lienee todennäköinen.

Leave a Comment