HJK vs Shkendija sekä VPS – Bröndby suorana ja ilmaiseksi

 

Eurooppa-liigan karsinnoissa alkavat olla suomalaisten kohtalonhetket käsillä. Sekä VPS että HJK lähtevät kahden maalin takaa-ajoasemasta toiseen peliin.

Ottelupareista ennakkoon HJK:lla on pienet saumat vierasmaalin ansiosta. Lisää ennakoita hetken kuluttua.

19:00 HJK – Shkendija (1. Osa 1-3)

Unibet-kertoimet: 1.85 – 3.65 – 3.85

HJK lähtee karsintojen toiseen osaan kahden maalin takaa-ajomatkalta. Ensimmäisessä osassa HJK onnistui alussa haastamaan makedonialaiset, mutta lopulta vastus oli kovempi kotonaan.

Yksi vierasmaali antaa kuitenkin siedettävät lähtökohdat toiseen osaotteluun. Veikkausliigaa johtava HJK on ollut vahva kotonaan, ja joukkueen omin sanoin se aikoo hyökätä enemmän tässä osassa. Toivoa on, sillä esimerkiksi 2-0 tuloksella irtoaa jatkopaikka.

Joukkueen kokoonpanosta puuttuu edelleen Tanaka, sekä puolustuksesta Hannu Patronen. Jos korvaava mies täyttää paikkansa, HJK:lla on mahdollisuus vielä kammeta itsensä jatkoon. Se toki vaatii parempia otteita, kuin vieraskentällä.

19:00 VPS – Bröndby (1. Osa 0-2)

Unibet-kertoimet: 9.50 – 4.65 – 1.33

VPS lähtee HJK:n tavoin toiseen osaan kahden maalin tappiolta. Vaasalaisten tilanne on tosin hieman pahempi, sillä alla ei ole yhtään vierasmaalia, ja näin ollen jo yksi tanskalaisten tekemä maali tarkoittaa neljää maalia VPS:lle.

Tanskalaisten tulivoima on näillä näppäimillä huomattavasti kovempi kuin vaasalaisilla, joten lienee kohtalaisen epätodennäköistä, että VPS saisi pidettyä vastustajansa nollilla. Lisäksi kahden maalin tekeminen on haastavaa tämän tasoista joukkuetta vastaan. Edellisen osan pelillisten esitysten jatkuessa Teemu Pukin johtamat tanskalaiset ovat todennäköisempi vaihtoehto jatkoon tästä parista.

Lähetykset

Pelaamalla Unibetilla voit samalla nauttia otteluista suorana lähetyksenä. Lisäksi meidän jalkapallosivulta (ks.yllä) voit kyttäillä joitain suoria ja ilmaisia lähetyksiä, minkä lisäksi wiz1 palvelee luultavasti ainakin yhdellä linkillä.