Day 8 – Irritated Russia meets Finland – Ärsyyntynyt iso karhu Suomen kaatoon

Here’s again the schedule for today’s games. S in Stockholm time, H in Helsinki time.

16:15 H Helsinki Slovakia vs. Austria
16:15 S Stockholm Slovenia vs. Czech Republic
20:15 H Helsinki Russia vs. Finland
20:15 S Stockholm Belarus vs. Canada

Ohjeet pelien katsomiseen muuten, kuin näiden linkkien kautta: http://santerinassa.blogspot.fi/2013/05/mm-kisat-ilmaiseksi-2013-santerin-assa.html , There’s tips for watching these games completely free, if you don’t want to use these links I provide down here. Youtube: http://www.youtube.com/icehockey (30 mins late)
As a reminder, I really recommend you to have adblock plus for viewing some of the streams.

Slovakia – Austria – Nouseeko Slovakia takaisin jaloilleen?

Slovakia mutkisti tilannettaan lohkossa kärsimällä nöyryyttävän tappion Latvialle. Nyt sen jatkopaikka on pitkälti kiinni siitä, miten Ranska pelaa lopuissa peleissään. Slovakialla on ehkä hieman vaikeampi jatko-ohjelma, joten siinä mielessä Ranskalla on pieni etu. Itävalta on lohkossa 3 pisteessä ja kaipaa Latvian yllätysvoiton seurauksena hyviä tuloksia ja mielellään satunnaisia pisteitä. Slovakia on ollut näissä kisoissa haluton ja surkea, joten teoriassa tässä olisi Itävallan mahdollisuus yllättää. He tosin tarvitsevat tänään parempaa maalivahtipeliä kuin aiemmissa peleissä.

Tulos: 3-2, Slovakia nuhjaa itselleen voiton.

Stream:
 http://nutjob.eu/njtvx16.html (På Svenska)
http://norwaysport.co.uk/stream16.html
http://www.ceskatelevize.cz/mshokej/video/
http://hdbox.in/en/channel8.html
http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/15019003744660.html (says it’s HD, vi får se..)

Slovenia – Czech Republic – Saako Tsekki ketsuppipullon auki?

Asetelma peliin on ennakkoon selkeä: kiekkokääpiö Slovenia kohtaa lajin yhden mahtimaan Tsekin. Slovenia on ollut melko pirteä näissä kisoissa ja on härnännyt hieman isompiaan. Mitään mullistavaa se ei ole vielä saanut aikaan. Tsekki taas on pelannut erittäin mollivoittoiset kisat, kruununa eilisen niukka rankkarivoitto
Tanskaa vastaan. Nyt tulee Tsekin veljien herätä pikkuhiljaa tai noutaja tulee viimeistään puolivälierissä. Tämä peli voisi aloittaa heräämisen.

Tulos: 2-4, Slovenia piinaa Tsekkiä.

Stream:
 http://nutjob.eu/njtvx17.html (På Svenska)
TV4 Sweden | ShadowNet
http://norwaysport.co.uk/stream17.html

Russia – Finland – Onko karhu ärsytetty vai laiska?

Venäjä kärsi shokeeraavan tappion Ranskaa vastaan, joka ei missään nimessä ole näissä kisoissa mitenkään suuresti loistanut. Venäjän asenne oli erittäin ylimielinen ja Ranskan muutama hyvä yksilö yhdessä onnistuneen maalivahtipelin kanssa ajoi Venäjän kuilun partaalta alas. Tänään Venäjä lähtee joko valmentajansa pieksemänä hakemaan keulakuvansa kiillottamista tai sitten täydellisen ylimielisenä, sillä jatkopaikka on jo varma tästä lohkosta. Voi olla kuitenkin ettei joukkueenjohto siedä toista lepsua peliä, sillä jatkossa voisi teoriassa tulla jopa uudelleen vastaan Ranska, mikäli lohkovoitto tulee. Se on varmasti tilaisuus, mitä ei haluta jättää väliin. Suomen osalta peliin on melko selkeät asetelmat – Venäjä tulee hallitsemaan paljon ja Suomi pyrkii tekemään peliä etenkin ykköskentän kautta. Myös Raannan onnistuminen on kaikki
kaikessa, sillä ilman hyvää maalivahtipeliä Venäjä ei ole voitettavissa. Nyt soisi myös muiden ketjujen heräävän, ainakin uusittu kakkosketju oli pirteä Koskirannan johdolla edellisessä pelissä.

Tulos: 4-2, Venäjällä riittää energia. Viimeinen maali tyhjiin.

Stream:
http://nutjob.eu/njtvx2.html ( In English)
http://norwaysport.co.uk/stream2.html
(In English atm,.. :;/ ) http://www.whoopwhooptv.com/triplaj.html  !!!!
More links: http://livetv.ru/en/allupcomingsports/2/

http://www.ceskatelevize.cz/mshokej/video/
sop://broker.sopcast.com:3912/93289
sop://broker.sopcast.com:3912/141390

Belarus – Canada – Saako Valko-Venäjä kiusattua Kanadaa?

Valko-Venäjä on perinteisesti ahdistellut isompia maita mm-kisoissa ja tänä vuonna Ruotsi sai käydä lähellä tappiota heitä vastaan. Kanada on pelannut näissä kisoissa hyvin ja ollut melko suvereeni hyökkäyspelissään, pois lukien Sveitsi-ottelu. Maalin suulla on myös ihan kelpo voimat näissä kisoissa ja etenkin tässä pelissä Kanadan kaluston tulisi olla murskaavan hyvä.

Tulos: 1-5, Kanada palaa omalle tasolleen.

Stream:
 http://nutjob.eu/njtvx16.html (In English)
TV4 Sweden | ShadowNet
http://blinertv.ucoz.com/247/sport1ru.html

 Diamond league 
http://norwaysport.co.uk/stream3.html

Leave a Comment