Day 3, 5th May – Will Switzerland keep on making surprises? MM-lätkä, 3. päivä – pohjoismaalainen kamppailu, Sveitsin tosimittari


MM-kisojen kolmas pelipäivä pelataan 5.5.2013, sekä Helsingissä että Tukholmassa. Ohjelmassa on jälleen 6 peliä, ohjelma alla. 1. sarakkeessa Ruotsin ajassa, toisessa Helsingin.

1st paragraph in GMT+1, 2nd GMT+2:

Sun, 5 May
11
11:15/12:15
Helsinki
France
vs.
Austria
Sun, 5 May
12
12:15/13:15
Stockholm
Belarus
vs.
Slovenia
Sun, 5 May
13
15:15/16:15
Helsinki
Germany
vs.
Russia
Sun, 5 May
14
16:15/17:15
Stockholm
Switzerland
vs.
Canada
Sun, 5 May
15
19:15/20:15
Helsinki
Latvia
vs.
USA
Sun, 5 May
16
20:15/21:15
Stockholm
Norway
vs.
Denmark

Tips, game-box and links to find good web-sites can be found here: http://santerinassa.blogspot.fi/2013/05/mm-kisat-ilmaiseksi-2013-santerin-assa.html

Ennakot

France – Austia – jumbofinaali?

           3 – 0
Thomas Vanekin otteet ovat kaikki kaikessa.

Ennakkoon Ranskan ja Itävallan välisestä pelistä ei voida odottaa mitään todellista hegemoniaottelua. Todennäköisesti joukkueet pelaavat siitä, kumpi jää lohkon viimeiselle sijalle. Tosin voitto tästä ja jostain toisesta kamppailusta (esim. Latviaa vastaan) ja sijoitus voi olla yllättävän hyvä. Thomas Vanek on pelin
ainoa supertähti ja häntä seurataan mielenkiinnolla.

Tulos: Itävalta voittaa, tulos kutakuinkin 5-3.

Stream: http://adf.ly/OS2cd 


Belarus – Slovenia – Valko-Venäjän mahdollisuus, Slovenian taistelukenttä

Ennakkoon uskoisin pelin olevan Valko-Venäjän heiniä, sillä heillä on pelaavampi joukkue, missä on myös muutama nimekäs yksilö. Slovenialta ei myöskään odoteta yhtään mitään, joten heidän on helppo lähteä otteluun. Peli on aamupäivän alkupala siinä missä Helsinginkin kamppailu.

Stream for first 2 games: http://adf.ly/OQKK2 –> Hockey
and ofc Youtube-stream (30mins late), and some streams from here.
This might show some games on stream 16 or 17: http://adf.ly/OQM1h or http://norwaysport.co.uk/stream16.html

Problem with these streams. Sopcast works, http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=202550&part=sports

Germany – Russia – Venäjän ensimmäinen “testi”

Zaako Zepp vielä mahdollizuuden?

Ensimmäinen peli Latviaa vastaan osoitti sen, että venäläiset ovat kisoissa tosissaan mukana. Toisaalta Saksa taas näytti Suomea vastaan joukkueen omaavan hyvän ja tiiviin paketin, joka on vaarallinen vastahyökkäyksissä. Venäjällä on taidollinen ylivoima, mutta mitä pidempään Saksa onnistuu pitämään joukkueen nollilla, sitä vaikeammaksi peli tulee muuttumaan. Saksan kulmakivenä tulee olemaan myös toimiva maalivahtipeli, mitä R.Zepp ei Suomea vastaan tarjonnut.

Switzerland – Canada – Tekeekö Sveitsi uuden yllätyksen?
               
 3 – 2 VL

Ensimmäisellä kierroksella Sveitsi yllätti Ruotsin maalein 3-2. Harjoitusotteluissa myös Suomi kaatui, joten se osoittaa, ettei Sveitsi edellisten vuosien tapaan ole tullut pelkäksi turistiksi. Joukkue on myös osoittanut pystyvänsä voittamaan maalin erolla, kun joskus aiemmin se usein hävisi yhdellä maalilla. Kanada on kukistunut ennenkin, mm. olympialaisissa 2006. Kanadalla on nyt kasassa erittäin kova jengi, mutta toisaalta, Sveitsillä on mukana Joukkue, joka on ehtinyt hioutua yhteen. Heillä on vahva flow-tila päällä, hyvä maalivahti ja melko taitava joukkue, joten yllätysmahdollisuudet ovat olemassa.

Latvia – USA – Välipala

          1-4
Latvia – Usa -peliä ei kauheasti tarvitse arvioida. USA tarvitsee hetken käynnistyäkseen, mutta kun kone on päällä, tulee se jyräämään Latvian sata-nolla. Ainoa jännitys on siinä, kuinka kauan Latvia pysyy parin maalin sisällä.

Norway – Denmark – Pohjoismainen klassikko
           
3 – 2

Norjan supertähti PT. Kuva: hameensanomat.fi

Kaksi muuta pohjoismaata pelaa nyt yhteen kuin Suomi ja Ruotsi, eikä näiden pelien arvoa tule millään tapaa väheksyä. Tanska oli ekassa pelissään yllättävän hyvä ja tiivis paketti, Norja on myös näyttänyt, että sillä on kasassa ainakin hyökkäyksen kannalta erittäin kova jengi. P.Thoresen on ainakin vaarallinen ja hän voi kääntää yksittäiset pelit Norjalle koska vain. Tanskalla on kuitenkin ehkä laajempi rintama.

Tulos: 2-3, tiukka vääntö joka voi päätyä kummalle vaan.

Stream: 
http://www.shadow-net.info/channels/iptv/tv4.php
http://norwaysport.co.uk/stream18.html 

I’ll Be updating more streams here ASAP, mostly for afternoon/evening-games. TY.

5.5.2013, ilmainen kiekko striimi, katso jääkiekon mm-kisat ilmaiseksi, netistä, watch Canada Switzerland for free, Watch France Austria for free, Watch ice hockey live stream, World championships, wm, live streams for free, no virus, no ads, download adblock plus, google, chrome, firefox, Germany-Finland, Finnish Ice hockey 2013, Sports, internet, VM, VM i sverige 2013, Ice hockey stream in Russian, In Finnish, In English, på svenska, Watch World Championships for free, IIHF, Free YOutube Stream, schedule, livetv.ru, Tripla-j.., Mertaranta stream ilmaiseksi,
jääkiekon mm 2013 näkyy ilmaiseksi, mm-kisat netissä ilmaiseksi, hockey stream WC 2013, MM, 
mm jääkiekko 2013, Watch Norway-Denmark Live stream for free, Watch USA-LAtvia for free online, watch russia-germany for free, online for free,
In Russian.
kuinka näkee 2013 mm kisat ilmaise

2 Responses to “Day 3, 5th May – Will Switzerland keep on making surprises? MM-lätkä, 3. päivä – pohjoismaalainen kamppailu, Sveitsin tosimittari”

  1. Ranska menestyi hyvin viime vuonna. Nappasi 9 pistettä seitsemässä ottelussa ja maalivahti torjui loistavasti. Ranska teki maaleja isojakin jättejä vastaan (USAa ja Kanadaa vastaan 2 reppua, Suomea vastaan yhden). Voitti Kazakhstanin, Sveitsin ja Valko-Venäjän mm. En lähtisi allekirjoittamaan tuota jumbosijaa Ranskalle. Tosin Huet vaihdettiin pois kentältä Slovakiaa vastaan (45min, 25 torjuntaa, 5 maalia sisään) joten en tiedä sitten miten onnistuu seuraavassa matsissa.

    Kova lohko noille rankingissa alemmille joukkueille on tämä Helsingin lohko, mutta mielestäni on turha tuijottaa pelkästään joukkueen World Rankingia. Uskon että Ranska pystyy haastamaan jopa Saksan tasokkaasti ja taistelemaan muustakin kuin lohkon kahdesta viimeisestä sijasta.

    Ps. Äläkä kysy miksi kirjoitin Ranskan mahdollisuuksista puolustuspuheen. En tiedä itsekään. Yllätyin viime vuonna heidän edesottamuksistaan vaikka eivät ole mikään jääkiekon suurmaa. Älkäämme aliarvioiko heitä, ne voivat olla vaarallisia Suomeakin vastaan. Suomen pitäisi löytää kakkos-ylivoima kuntoon siinä matsissa ja muutenkin löytää taisteluilmettä muihinkin kuin Kontiolan ketjuun. Raanta saisi pysyä maalissa. Ortiolle tosin pitää antaa myös mahdollisuus jossain ottelussa.

  2. Case Ranska.. Ranska pelasi loistavat kisat viime vuonna, mutta silloin LHenry ja Huet pelas hyvin. Muut joukkueet eivät vastaavasti ehkä olleet niin tasokkaita. Tänä vuonna tilanne on eri, ja paljon on kiinni maalivahdeista – jos he onnistuvat, niin miksi Ranska ei voisi yllättää isompaansa?

    Kakkos-ylivoima ja kakkoskenttä puuttuu todellakin, vaarana on varmaan tulevissa peleissä se, että ykkönen joudutaan hajottamaan, mikäli toimivia koostumuksia ei löydy. Raanta otti ykkösveskan paikan, Ortiotakin varmasti pidetään lämpimänä, koska Jalosen filosofiaan kuuluu 2 maalivahdin peluutus.

Leave a Comment