Day 12, 14.5.2013 – Last positions solved, Suomella peli Latviaa vastaan

Again, here’s the schedule for the final day. First time S in Stockholm Time, second H Helsinki Time `(EET):

51 12:15 H Helsinki Slovakia vs. United States
52 12:15 S Stockholm Belarus vs. Switzerland
53 16:15 H Helsinki France vs. Germany
54 16:15 S Stockholm Czech Republic vs. Norway
55 20:15 H Helsinki Latvia vs. Finland
56 20:15 S Stockholm Denmark vs. Sweden

Ennakot:

Yleistä

Slovakia ja USA taistelevat tärkeistä pisteistä kohtaamisessaan. Slovakian porkkana on jatkopaikka (ei tule ilman voittoa), USA taas voitolla varmistaa lohkon ykkössijan ja sen, ettei kohtaa Venäjää puolivälierässä. Sveitsi-Valko-Venäjä pelissä panoksena Sveitsin lohkovoitto. Ranska ja Saksa pelaavat neljännestä sijasta Suomen lohkossa. Tsekki ja Norja ratkaisevat myös neljännen sijan kohtalon. Latvia-Suomi pelissä Latvia voi voitolla vielä nousta neljänneksi, Suomi taas tarvitsee voiton voidakseen edes haaveilla lohkon ykköspaikasta. Ruotsi-Tanska peli on ilman panosta.Slovakia – USA – Pystyykö Slovakia ottamaan paikkansa jatkossa?


Slovakia on pelannut erittäin tuskaiset kisat tähän mennessä, häviten muun muassa Latvialle ja antaen ns. varmoja pisteitä pois. Joukkueen hyökkäyspeli on ollut ponnetonta, eivätkä maalivahditkaan ole millään muotoa loistaneet. Puolustus on ollut sinänsä heikkoa, että kaksinkamppailut kovia vastaan on poikkeuksetta hävitty. USA taas on pelannut hyvät kisat, ottanut tarvittavat voitot ja pelannut kerrankin joukkueena. Harvoin on nähty näin paljon omille pelaavaa USA-joukkuetta. Vaikka kaikki pelaajat eivät ole NHL:n huipulta, niin hyviä otteita ovat esittäneet. Myös maalivahtipeli on parantunut ja etenkin nuori John Gibson on antanut loistavia näyttöjä. 
Tulos: 2-3 JA, USA riistää Slovakian mahdollisuuden tavoitella unelmiaan.

Stream: http://www.ceskatelevize.cz/mshokej/video/ (Needs cz proxy)
http://www.shadow-net.info/channels/iptv/ct4-sport.php
http://hdbox.in/en/channel1.html
http://norwaysport.co.uk/stream6.html
http://tv-link.me.uk/w1.php (In English, TSN, crap pic though)
sop://broker.sopcast.com:3912/134511

http://www.soccer4you.info/tv8.html
VLC: http://88.80.15.211/b00ha/20130514/vv5191df855949a708687831-580414.html
VLC På Svenska: http://webtv-aarh-8.stofa.dk:80/108_01.m3u8

Belarus – Switzerland – peli ilman panosta

Sinänsä valehtelen otsikossa, että Sveitsillä on panoksena lohkovoitto. Toisaalta he ovat joka tapauksessa

jatkossa ja vastaan tulee joka tapauksessa melko samantasoinen joukkue (ei Kanadaa; Ruotsi tahi Tsekki), joten sinänsä ei buustia siitä saa. Lohkovoitto olisi kuitenkin historiallista, eikä joukkue ole vielä löysäillyt, joten uskon heidän hakevan voittoa. Valko-Venäjällä on turha peli edessä; ei voi tippua, ei päästä jatkoon.

France – Germany – Rankka taistelu

Lohkon tippuja on jo selvillä, sillä Itävalta ei onnistunut yllättäen Venäjää kaatamaan. Nyt pelissä on paikka 4  joukossa ja mitalipeleissä. Voitolla Saksa ottaa tukevan otteen jatkopaikasta, Ranska samoin. Jos tosin Slovakia voittaa oman ottelunsa, ei tämän pelin tuloksella ole väliä. Saksalla on ollut parempi joukkue tähän mennessä ja se on pelannut vahvasti, häviten pääosin vain niukasti. Ranska on onnistunut yllätelemään nopealla hyökkäyspelillä ja etenkin sen ykköskenttä on loistanut. Bellemare, Da Costa, Fleury ja maalivahdit voivat vielä joukkueen nostaa. Saksa tarvii myös hyvää maalivahtipeliä, minkä lisäksi latauksen tulee olla kohdallaan.
Tulos: 2-3, Ranska kiusaa mutta Saksa hoitaa.

Czech Republic – Norway – Peli jatkopaikasta

Tsekin ja Norjan pelissä on ennakko-odotusten vastaisesti erittäin paljon liossa. Norja on tällä hetkellä kiinni jatkopaikassa, Tsekki pisteen perässä. Voittaja ottaa paikan 4 parhaan joukkoon ja vastaansa tod.näx Sveitsin. Tsekki on ollut erittäin tehoton näissä kisoissa hyökkäyspelissä, mutta pulustus ja mualivahtipeli ovat toimineet tähän mennessä kelvollisella tasolla. Norja taas on elänyt sen ykköskentän tehojen varassa, eikä se ole niinkään vakuuttanut puolustuksessa. Kaikki on mahdollista yhdessä pelissä.
Tulos: Laitan marjani tähän koriin ja sanon Tsekin klaaraavan, 4-2.

Stream:

http://norwaysport.co.uk/stream10.html
http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/15099403761230.html (På Svenska)
http://nutjob.eu/njtvx10.html

sop://broker.sopcast.com:3912/134518

Latvia – Finland – Merkityksellinen peli or not?

Suomen kannalta pelillä voi olla merkitystä sinänsä, että lohkovoitto on vielä mahdollinen. Se tosin vaatii Slovakian venymistä USA:n kanssa. Ottelun tulos voi vaikuttaa leijonien otteluun iltapelissä – Slovakian voitto tuo ylimäärästä energiaa, tappio voi avata tien vastustajalle. Latvialle avautui Ranska-voiton myötä takaovi jatkopeleihin, tosin se vaatisi Ranskan voittoa Saksaa vastaan ja Latvian voittoa varsinaisella peliajalla. Mahdollisuuksia ja jossia on, mutta kuitenkin. Latvia on ollut melko haluton näissä kisoissa, tosin Ranska-voitto ja mahdollisuus päästä jatkopeleihin voi kummasti saada liikettä joukkueen nivusiin. Suomella on allaan helpohko voitto Itävallasta, tosin numerot hieman valehtelevat. Maaliin astelee toistaiseksi melko hyvin pelannut Antti Raanta, jota testataan nyt ensimmäistä kertaa “helpossa” pelissä, missä ei vetoja välttämättä joka kolosta tule. Suomen kokoonpanoon liittyy myös eräs M.Granlund, joka ottaa kolmosketjun sentterin paikan. Mielenkiintoista nähdä, miten hän sopii siihen Pillhun ja Savinaisen kanssa. Puolustusvelvoitteita ei saa unohtaa.

Denmark – Sweden – pohjolan kamppailu, ovatko Sedinit vireessä?

Käsittääkseni Ruotsi saa pari tusinatason vahvistusta, kun veljekset Sedin liittyvät joukkueeseen. Ruotsissa heistä odotetaan pelastajaa, etenkin maalinteko-ongelmien kanssa painivalle joukkueelle. Ruottalaaset on jo useampaan otteeseen buuattu pois kentältä erittäin heikkojen otteiden takia. Sedinit voivat olla myös motivaatiobuusti joukkueelle, jolta on selvästi puuttunut pelillinen johto. Tanskalle pelissä ei ole kummoisempaa panosta, lähinnä pelailua ja kisojen päättäminen hyvään peliin.
Tulos: 1-4, Sedineistä on apua.

Stream: http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/15099503761800.html
http://norwaysport.co.uk/stream10.html
http://livesoccerhd.info/l15.html
http://www.shadow-net.info/channels/iptv/tv4.php (If working)
http://www.ceskatelevize.cz/mshokej/video/


Tags: Watch IIHF World Championships online for free, Icehockey, Slovakia – USA live stream online for free, Katso jääkiekon mm-kisat ilmaiseksi, Slovakia ja USA ilmaiseksi netistä, 

ice hockey world championships 2013 live stream

, Watch France Germany Online for free, Ranska Saksa netistä ilmaiseksi, Katso Tsekki – Norja netistä ilmaiseksi, Mertaranta selostaa vai ei?, Suomi Latvia online for free, suomi latvia ilmaiseksi netistä, LAtvia Finland online for free, Tanska Ruotsi ilmaiseksi netistä, Denmark Sverige gratis på nätet

Leave a Comment