MM-kisojen 12.päivä ilmaiseksi – Jatkopaikkoja ja lohkovoittoja tarjolla

MM-kisojen lohkovaihe huipentuu tänään pelattaviin kuuteen otteluun. Heti aamusta löytyy jo mielenkiintoa meille suomalaisillekin, kun Leijonat pelaa USA:a vastaan lohkovoitosta. Illan mittaan peleissä on muutenkin panosta, sillä tarjolla on lohkovoittojen ratkaisua ja viimeisten jatkopaikkojen varmistelua.

Tästä artikkelista löytyy ennakot ja linkit illan peleihin. Mikäli lisälinkit kiinnostaa, kannattaa katsoa meidän MM-kisaoppaasta kaikki mahdolliset vaihtoehdot.

Tarjolla olevien Youtube-linkkien katselu vaatii VPN-yhteyden tai jonkin vastaavan lisäosan, jonka avulla voit vaihtaa sijaintisi maahan, joka ei geoblokkaa mm-kisoja.

Lisää linkkejä käyttäjiltä löydät meidän varachatista: http://santerinassa.chatango.com/

IIHF World Championships online for free, 15th of May 2018

Jääkiekon MM-kisat ilmaiseksi netistä 15.5.2018

13:15 Suomi – USA

Unibet-kertoimet: 2.60 – 4.50 – 2.26

Streams: Mertaranta-stream, Youtube, TSN1, Wiz1, Stopstream, LiveTV (EN), TSN1 (Better quality)
Acestream: http://1livesports1.ucoz.net/ts/tsn-1.html (TSN1 EN)

Panoksena lohkovoitto

Heti aamusta saadaan pelata tärkeä peli jatkon kannalta, kun B-lohkossa sijoilla 1 ja 2 olevat Suomi sekä USA kohtaavat toisensa. Suomen kannalta asetelma peliin on selkeä – kolmen pisteen voitto takaa lohkon ykkössijan ja sitä kautta lähtökohtaisesti helpomman vastustajan jatkopeleihin. Myös voitto jatkoajalla takaa kohtalaiset lähtökohdat, sillä silloin Suomi varmistaa lohkossaan kakkospaikan ja sitä myöten vastus ei ole puolivälierissä Venäjä tai Ruotsi. Tappiolla jompi kumpi näistä tullee vastaan jatkossa, ellei Kanada onnistu jotenkin sössimään iltapeliään Saksaa vastaan. Epätodennäköinen skenaario.

Suomen edellinen peli päättyi shokkitappioon juuri mainittua Saksaa vastaan jatkoajan jälkeen. Suomi pitikin pitkän kriisipalaverin pelin jälkeen, ja ilmeisesti kriisit on saatu nyt käännettyä voitoksi ja peli USA:ta vastaan on varmasti erinäköistä kuin Saksaa vastaan. Suomen peli tarvitsisi hieman lisää leveyttä, sillä tähän mennessä ollaan tosiaan oltu liikaa Ahon johtaman ketjun varassa. Henk.koht itse voisin miettiä, olisiko Kasperi Kapasen paikka edes kakkosessa, vai laitettaisiinko tilalle esimerkiksi kisat hyvin aloittanut Eeli Tolvanen. Joka tapauksessa tuntuu, että Kapasen kanssa Rantasen ja Granlundin potentiaali menee hukkaan.

USA tulee olemaan kova vastus, mutta uskotaan nyt Leijonien nousuun.

13:15 Switzerland – France

Unibet-kertoimet: 1.24 – 7.50 – 9.00

Streams: Youtube, Wiz1, Stopstream, LiveTV, TSN5

Lähtökohdat tähän otteluun ovat hieman selkeämmät kuin aamun toiseen kamppailuun Suomen ja USA:n välillä. Ranska on menettänyt jo mahdollisuutensa jatkoon, eikä se voi myöskään tippua alaspäin. Vastaavasti Sveitsillä on kaikki kortit omissa käsissään – voittamalla Ranskan varsinaisella peliajalla se varmistaa paikkansa neljän parhaan joukossa, tappiolla se joutuu jännäämään vielä Slovakian tulosta umpisurkeaa Valko-Venäjää vastaan. Lähtökohtaisesti Sveitsi on materiaaliltaan parempi joukkue tässä pelissä, mutta toisaalta, käkikellomaan sankarit ovat ennenkin sulaneet tämän kaltaisissa paikoissa kun on ollut panosta heikompaa maata vastaan.

Jatkoaikakaan ei olisi täydellinen ylläri tässä ottelussa.

17:15 Belarus – Slovakia

Unibet-kertoimet:

Streams: Youtube, TSN, Wiz1, Stopstream, LiveTV

17:15 Canada – Germany

Unibet-kertoimet:

Streams: Youtube, TSN1, Wiz1, Stopstream, LiveTV

21:15 Latvia – Denmark

Unibet-kertoimet:

Streams: Youtube, TSN, Wiz1, Stopstream, LiveTV

21:15 Russia – Sweden

Unibet-kertoimet:

Streams: Youtube, TSN, Wiz1, Stopstream, LiveTV