MM-kisojen 11.päivä – Slovakia tarvitsee pisteitä jatkopaikkaa varten

MM-kisojen 11. päivänä pelataan jälleen neljä ottelua. Jokaisesta pelistä löytyy lähtökohtaisesti suosikki voittoon, mutta esimerkiksi Slovakian ja Venäjän ottelussa voi piillä pieni yllätyksen mahdollisuus.

Santerin Ässän MM-kisaoppaasta löydät lisää linkkejä illan peleihin. Santerin ässän vara-chatti palvelee myös osoitteessa: http://santerinassa.chatango.com/

Youtube-videoihin tarvitset vpn-yhteyden, jotta voit katsoa esim. hollantilaisena kisoja HD:na ja ilmaiseksi. Opera-selaimessa vpn on jo valmiiksi sisäänrakennettuna, mutta muualta voi ladata esimerkiksi chromeen lisäosia.

 

IIHF World Championships 14.5.2018

MM-kisat 14.5.2018, ilmaiset lähetykset

17:15 Russia – Slovakia
Unibet-kertoimet: 1.20 – 7.00 – 11.50

Streams: Youtube, TSN, Stopstream, Wiz1, LiveTV
Acestream: http://1livesports1.ucoz.net/ts/tsn-1.html

Venäjä vahva suosikki

Ennakkoon Venäjän ja Slovakian pelissä on vain yksi suosikki, kun kisoihin suurella ryhmällä tähtiä rymistellyt Venäjä kohtaa Slovakian. Pelissä on molemmilla hyvin panosta, sillä voitolla Venäjä voisi vielä napata lohkovoiton viimeisessä pelissä Ruotsia vastaan. Vastaavasti Slovakia kaipaa pisteitä, sillä se on tällä hetkellä lohkossa vasta viidentenä, pisteen Sveitsiä jäljessä.

Pelillisesti Slovakia ei ole ollut kisojen taitavampia ryhmiä, mutta sitoutunut työskentely puolustuspäähän ja nopeat vastahyökkäykset ovat tuottaneet mm. Ruotsille pistemenetyksen. Lähtökohtaisesti peli on kuitenkin Venäjän heiniä.

17:15 South Korea – Norway
Unibet-kertoimet: 11.00 – 8.50 – 1.17

Streams: Youtube, TSN, Stopstream, Wiz1, LiveTV
Acestream: http://1livesports1.ucoz.net/ts/tsn-5.html

Jatkopaikan  ratkaisu

Norjan ja Etelä-Korean pelissä on teoriassa kovat panokset, sillä Norja on tällä hetkellä vasta kolmessa pisteessä lohkossa. Näin ollen nollakerhossa surkeilla esityksillään olevalla Etelä-Korealla on vielä mahdollisuus nousta ja säilyttää sarjapaikkansa. Se vaatisi kolmen pinnan voittoa Norjaa vastaan.

Pelillisesti Norjan voisi sanoa olleen jopa paikoitellen hyvä, ja Olimbin veljekset ovat olleet vahvoja. Vielä materiaalin leveys ei ole kuitenkaan riittänyt kovempia vastaan. Yritys on silti ollut kova ja peli lupaavaa, mutta ihan ei tällä kertaa riittänyt puolivälieriin.  Vastaavasti Etelä-Korea on pelannut käytännössä samalla taktiikalla kaikkia vastaan, eikä kentältä juurikaan löydy yksilötaitoa pelien voittamiseen. Kollektiivinen harmaus johtanee siihen, että Norja jatkaa näissä karkeloissa ensi vuonna, Etelä-Korea ei.

21:15 Canada – Latvia 

Streams: Youtube, TSN, Stopstream, Wiz1, LiveTV

21:15 Czech Republic – Austria

Streams: Youtube, TSN, Stopstream, Wiz1, LiveTV