Lauantain futiskierros – Euroopassa pelataan isoista pisteistä

Jalkapallo. Euroopan eri futissarjoissa viikonloppu on fanin kulta-aikaa. Illan kierroksella pelataan mm. Bundesliigaa ja La Ligaa. Lisäksi Englannin Valioliigassa pelataan pelejä, mutta osa on jouduttu siirtämään kehnon kelin vuoksi.

Lähetykset peleihin: Meidän jalkapallo-sivulta saa linkit sekä HD- että SD-laadulla peleihin. Lisäksi Viaplay:n kautta voi katsoa Valioliigaa suomenkielisellä selostuksella. Unibet-tv:n kautta pelaajat voivat myös katsoa La Ligaa ja muita huippusarjoja joka kierroksella ilmaiseksi, mikäli tilillä on edes 0,01e.

Valioliiga 17.3.2018

17:00 Bournemouth – West Bromwich

17:00 Huddresfield – Crystal Palace

17:00 Stoke – Everton

19:30 Liverpool – Watford

Valioliigan lauantaissa piti pelata seitsemän ottelua, mutta tosiaan huonon kelin takia osa peleistä jouduttiin jättämään myöhemmälle ajankohdalle. Kierroksen ensimmäisessä ottelussa Bournemouth lähtee hakemaan lisäpisteitä taistelussa sarjan keskikastin paikoista. Vastustaja West Bromilla on viimeiset mahdollisuudet yrittää edes säilyttää sarjapaikkaa, tosin viime aikojen vire tappiosta toiseen ei lupaa hyvää myöskään tähän peliin. Huddersfield yrittää omassa pelissään kasvattaa neljän pisteen eroa karsijan paikkaan, kun taas vastustaja Palace hakee lisäpisteitä päästäkseen tältä paikalta pois. Viime aikojen vireen perusteella Huddersfield lähtee suosikkina otteluun.

Everton on viime aikoina pelannut aavistuksen ailahtelevaisesti, minkä takia se on valunut liigan keskikastiin. Tosin selvä suosikki se on Stokea vastaan, joka on kulkenut tappiosta tappioon viime kierroksilla. Illan huipentavassa pelissä sarjan kärkipäässä oleva Liverpool, joka porskuttaa myös mestarien liigassa, kohtaa keskikastissa majailevan Watfordin. Liverpool lähtee peliin selkeänä suosikkina.

La Liga 17.3.2018

Rekisteröitynyt käyttäjä? Katso ilmaiseksi Unibet-tv:stä!

14:00 La Coruna – Las Palmas

17:15 Valencia – Alaves

19:30 Real Sociedad – Getafe

21:45 Betis – Espanyol

Espanjan lauantaiotteluissa pelaavat perinteisesti muut kuin pari suurinta seuraa. Mielenkiintoa riittää silti.

Päivän avaavassa kamppailussa liigan häntäpäässä olevat La Coruna ja Las Palmas pelaavat tärkeistä pisteistä säilymisen kannalta. Molemmilla tavoitteena on kolmen pisteen voitto, sillä tasapelillä etumatka sarjapaikan säilyttämiseen ei kavennu tarpeeksi. Tasuri lienee tosin todennäköisin tulos.

Illan ottelussa sarjassa vakuuttavasti neljäntenä porskuttava Valencia kohtaa alempaan keskikastiin juuttuneen Alavesin. Kotijoukkueen voitto on enemmän kuin todennäköinen, mikä tarkoittaisi sitä, että joukkue on lähellä varmistaa paikan ensi kauden mestarien liigassa. Myös kamppailu kolmossijasta Real Madridin kanssa pysyy tiukkana.

Getafe johtaa Sociedadia kolmella pisteellä sarjan keskivaiheilla, joten peli on ns. “kuuden pisteen ottelu”. Jos Getafe voittaa, se vankistaa asemiaan keskikastissa huomattavasti. Tosin Sociedad tarvitsisi pisteitä, jotta se voisi varmistella sarjapaikkansa säilymistä. Betiksen ja Espanyolin pelissä pelataan myös sarjan keskikastin paikoista. Betis on Espanyolia viisi pistettä edellä, mutta Espanyol on löytänyt viime kierroksilla hyvän vireen, joten vierasvoittokaan ei olisi yllätys tästä pelistä.

 

Bundesliga 17.3.2018

16:30 Augsburg – Bremen

16:30 Frankfurt – Mainz

16:30 Hamburger SV – Hertha

16:30 Mönchengladbach – Hoffenheim

19:30 Wolfsburg – Schalke

Naattikaa näistä, miäki nautin ny keleistä!