Viasatin kanavat auki viikonlopun – katso NHL, Valioliiga ja Super Bowl ilmaiseksi!

Tänä viikonloppuna urheilufaneja hemmotellaan kunnolla, kun yleensä maksullisina olevat Viasatin kanavat ovat auki kaikelle kansalle.

Perjantaista aina maanantaiaamuun näkyvät ilmaisena sekä Viasat urheilu, jalkapallo ja jääkiekko. Lisäksi viaplay-palvelusta voi tapittaa kaikkia lajeja suorana netistä. Edessä on siis harvinaislaatuinen tilaisuus katsoa suomi-selostuksella huippu-urheilua.

Lauantaina on heti alkupäivästä mahdollisuus katsoa Valioliigan huippujoukkueiden otteita. Kello 14.25 alkaen voit seurata Burnleyn ja Man cityn kamppailua. Heti perään kello 16.55 alkaen Man United ja Huddersfield kohtaavat. Illalla katseita voi suunnata kohti NHL:ää, kun kello 20:05 alkavassa pelissä kohtaavat Montreal ja Anaheim.

Sunnuntainakin on luvassa huippujalkapalloa, ja hyväään aikaan illasta pelataan myös änäriä. Washington ja Vegas kohtaavat kello 19:35 alkavassa ottelussa, jossa voidaan nähdä, jatkuuko Erik Haulan pisteputki.

Illan kruunaa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelattava Super Bowl.