JYP CHL-finaalissa Växjötä vastaan – katso ilmaiseksi

CHL-finaali pelataan tänään Ruotsissa alkaen kello 19.45. JYP saa ottelussa vastaansa Växjön.

JYP pääsee CHL-finaaliin allaan rankka viikko Liigassa. Joukkue lepuuttikin osaa avainpelaajistaan menneellä viikolla, ja itse finaaliin joukkue matkusti Charter-lennolla. JYPin edellinen peli ennen finaalia päättyi voittoon KalPaa vastaan. Vastaavasti Ruotsalainen Växjö lähtee peliin kolmen voiton putkessa. Välierissä Växjö kaatoi Liberecin toisessa pelissä peräti 6-1, joten JYPilläkään ei ole helpot asemat.

Växjössä pelaa suomalaisista mm. Janne Pesonen.

Lähetykset:

Kaikki CHL-pelit voit katsoa suorana Unibet-tv:stä, jos tililläsi on vähintään 0,01 euroa. Lisäksi KHL-sivuilta voit kurkkia lähetyksiä ja vaihtoehtoisia linkkejä. Myös Chatista saa varmasti lukea jotain vaihtoehtoja.