JYP hyvistä asetelmista toiseen CHL-välierään

Champions Hockey Leaguen ratkaisuvaiheet ovat käsillä. Tänään pelataan välierien toiset osaottelut, joissa ratkaistaan paikka CHL:n finaaliin.

Suomesta ainoana mukana yhä oleva JYP on erittäin lähellä sen historian ensimmäistä CHL-finaalipaikkaa. JYP on aiemmissa kansainvälisissä sarjoissa onnistunut voittamaan European Trophyn, mutta CHL:ssä ei ole vielä mainittavaa menestystä.

Ensimmäisen osaottelun jälkeen JYP lähtee hyvistä asetelmista toiseen peliin Tsekissä. Jyväskylässä JYP kukisti vieraansa Ocelari Trinecin maalein 4-2. CHL-sarjassa jatkopaikka ratkeaa yhteismaaleilla, joten JYPille riittäisi finaaliin yhden maalin tappiokin.

Trinecillä on lievä etu kotikaukalossaan, sillä se on pari metriä Jyväskyläläisten kaukaloa kapeampi. JYPillä on allaan viime viikon voiton jälkeen kaksi peliä Liigassa, joista toisen se hävisi HPK:lle ja viime lauantaina pelatussa ottelussa JYP voitto Pelicansin 4-1.

Illan CHL-kamppailu pelataan kello 18. Toisessa otteluparissa kohtaavat Växjö Lakers Ruotsista ja Bili Tygri Liberec Tsekistä. Tässä otteluparissa tilanne on erittäin kutkuttava, sillä ensimmäinen ottelu päättyi lukemin 1-1 ja tämän pelin voittaja on luonnollisesti jatkoonmenijä.

Lähetykset:

CHL-pelti ovat saatavilla kaikille Unibetin asiakkaille täysin ilmaiseksi. Lisäksi mm. KHL-sivulta ja chatista kannattaa kärkkyä linkkejä.