Suomi kohtaa avauspelissään Kanadan – Santerin ässältä bonustarjous!

Alle 20-vuotiaiden MM-kisat alkavat Suomen osalta kello 23 tänään illalla. Vastaansa Suomi saa kivenkovan Kanadan.

Ennakkoon Kanada lähtee näihin(kin) kisoihin suurimpana ennakkosuosikkina. Joukkue on täynnä taitavia pelaajia ja tulevaisuuden huippuvarauksia. Harjoitusotteluissa Kanada näytti kaikille, kuinka kova joukkue se on. Kahdessa turnausta edeltävässä pelissä se kaatoi Tsekin peräti 9-0 ja heti perään Sveitsin 8-1. Tulivoimaa siis löytyy, eikä maalivahtipelissäkään valitettavasti taida vikaa olla – esimerkiksi Tsekkiä vastaan maalilla pelannut Carter Hart torjui 26 kertaa nollapelin eteen.

Harjoituspelien perusteella Kanadan vaarallisimmat pelaajat voisivat olla esimerkiksi Taylor Raddish (Tsekkiä vastaan 2+2) sekä  Robert Thomas (3 peliä, 1+4). Unohtamatta muitakaan kovia veijareita.

Suomella on myös aivan kisojen alla ollut kaksi harjoituspeliä, jotka ovat myös päättyneet voittoon. Sekä Tsekki että Sveitsi kaatuivat lukemin 4-2. Suomen kovin ase pelissä lienee ykköskenttä, joka ainakin ennen peliä harjoitteli koostumuksessa Vesalainen – Kuokkanen – Tolvanen – Heiskanen – Välimäki. Kuokkanen on kauden aikana päässyt jo haistelemaan NHL-tuulia, Vesalainen on pelannut useamman vuoden miesten tasolla vahvasti ja Eeli Tolvanen on lyönyt tällä kaudella läpi huikealla pyssyllään KHL:ssä. Etenkin Tolvasen varaan rakentuu suuret odotukset ja kaveria on verrattu jo erääseen senioriin nimeltä Patrik Laine..

Ykköskentän puolustuskin on kovaa kauraa, ja Heiskanen taistelee jopa olympiapaikasta. Jokiharju kakkoskentässä on lisäksi Chicagon ykköskierroksen varaus menneeltä kesältä ja aisapari Olli Juolevi on myös päässyt Pohjois-Amerikan tuulia haistelemaan. Etenkin puolustuskalusto kokonaisuudessaan vaikuttaa vakuuttavalta, ja hyökkäyskalustokin on keskimääräistä Suomen kokoonpanoa laajempi. Joukkueessa on aivan valtava potentiaali menestyä, jos peli ja pää pysyy paremmin kasassa kuin surullisen kuuluisissa viime kisoissa.

Suomen peli alkaen kello 23:00 YLE TV2. Lisäksi Areena näyttää lähetyksen suorana. Muut U20-lähetykset löytyy tästä linkistä.

Avausottelun vedonlyöntibonus!

Tämä kampanja alkaa perjantaina 22. joulukuuta 2017 klo 12.00 Suomen aikaa ja päättyy pelikohteen sulkeuduttua tiistaina 26. joulukuuta 2017 n. klo 23.00. Kampanjalinkki: https://www.santerinassa.com/mene/leovegas-sport

 • Tämä tarjous on voimassa vain niille www.santerinassa.com -sivuston käyttäjille, jotka rekisteröityvät sivuillamme olevan linkin kautta LeoVegasin asiakkaaksi kampanja-aikana.
 • Vain kaikki kyseisen linkin kautta rekisteröityneet pelaajat ovat oikeutettuja tähän tarjoukseen. Samalla he menettävät normaalin Uuden asiakkaan tervetuliaisbonuksen. Saadakseen tämän tarjouksen, uuden asiakkaan tulee valita Vedonlyöntibonus (eikä Kasinobonus) rekisteröityessään LeoVegasin asiakkaaksi.
 • Uudet asiakkaat, jotka lyövät ennen ottelua maksimissaan 5€ vedon U-20 Jääkiekon MM-kisojen otteluun Kanada-Suomi 2 (Suomi voittaa ottelun varsinaisella peliajalla) saavat korotetun kertoimen 10.00 tähän kohteeseen.
 • Vetoa lyödessä kohteen normaalit kertoimet näkyvät aluksi sivustolla, mutta kerroin 10.00 tulee näkyviin sen jälkeen, kun pelaaja on valinnut pelattavan pelikohteen vetokupongille. Varmistathan, että kerroin-boosti on käytössä ennen kuin jätät vetosi.
 • Tarjous on voimassa vain ennen ottelua oikealla rahalla lyötäviin yksittäisvetoihin.
 • Vain yksi veto/tarjous per henkilö/pelitili/IP-osoite.
 • Maksimipanos 5€
 • Maksimivoitto 50€
 • Kohteen normaalit kertoimet saattavat muuttua, mutta tästä huolimatta kerroin-boosti tulee pysymään samana (10.00).
 • Cashed-out- toimintoa ei voi käyttää tämän tarjouksen yhteydessä.
 • Tähän tarjoukseen ei voi yhdistää muita tarjouksia.
 • Netellerillä tai Skrillillä tehtyjä talletuksia ei lasketa mukaan tähän kampanjaan.
 • Mikäli pelikohde perutaan, niin panokset palautetaan.
 • LeoVegas pidättää itsellään oikeuden poissulkea, peruuttaa tai siirtää voitot pelitileiltä joiden katsotaan toimineen vilpillisesti.
 • LeoVegas pidättää itsellään oikeuden muuttaa tai päättää kampanjan milloin tahansa ja ilman erillistä ilmoitusta.
 • LeoVegasin tekemät päätökset tämän kampanjaan suhteen ovat lopullisia.
 • Osallistumalla tähän kampanjaan hyväksyt myös LeoVegasin Yleiset Säännöt ja Ehdot.