Lauantain Valioliiga – Häntäpään joukkueet pistejahdissa

Valioliigan lauantai ei tarjoa yhtään ns.huippuottelua, mutta mielenkiintoisia pelejä on silti luvassa. Häntäpään joukkueet taistelevat tänään tärkeistä pisteistä kamppailussa putoamispaikkojen välttämisessä.

Lähetykset peleihin: jalkapallo-sivu ja varmasti suomeksi Viaplaylta.

Valioliiga 9.12

14:30 West Ham – Chelsea

Unibet-kertoimet: 7.40 – 4.60 – 1.60

Chelsean pelillinen trendi on viime aikoina valioliigassa ollut positiivinen tulosten valossa, mutta pelissä tuntuu olevan jotain pieniä ongelmia verrattuna aivan parhaaseen vireeseen. Kokoonpanon tilanne on kuitenkin hyvä vastustajaan verrattuna ja vain David Luiz on varmuudella sivussa.

West Ham vastaavasti ei ole viimeiseen kahdeksaan peliin voittanut lainkaan, ja lisäksi viimeisestä viidestä pelistä on alla vain yksi tasuri. Kokoonpanotilanne on loukkaantumisten takia huono, ja toiseksi viimeisenä majaileva joukkue ei kuitenkaan parantane tilannettaan tänään. Vedonlyönnin kannalta varma voittoa Chelsealle.

17:00 Burnley – Watford

Unibet-kertoimet 2.74 – 3.30 – 2.83

Burnley ja Watford kamppailevat tärkeistä pisteistä liigan sijoilla 7 ja 8. Ennakkoon odotettavissa lienee tasainen koitos. Molemmat joukkueet kärsivät muutamasta loukkaantumisesta, todennäköisin tulos tasuri.

17:00 Crystal Palace – Bournemouth

Unibet-kertoimet 1.95 – 3.50 – 4.40

Crystal Palace on surkean alkukauden jälkeem äitynyt parempaan vireeseen, ja viime aikoina se on saanut paljon enemmän pisteitä. Bournemouthin trendi taas on alaspäin, ja liigan toisiksi viimeinen palace voi tästä pelistä ottaa jopa voiton.

17:00 Huddersfield – Brighton

Unibet-kertoimet 2.72 – 3.00 – 3.10

Molemmat joukkueet ovat liigan alempaa keskikastia, ja etäisyyttä näide  joukkueiden välillä on vain kaksi pistettä. Matkaa putoajan paikalle on vain 5-7 pistettä, joten molemmat varmasti hamuavat voittoa kasvattaakseen eroa putoamiskamppailuun.

Huddersfieldillä on allaan neljä tappiota, Brightonilla on neljä ottelua ilman voittoa. Huddersfield on pelannut vähän tasureita ja tappiot ovat pääosin isoja seuroja vastaan viime aikoina. Loukkaantuneiden lista on kuitenkin pitkä, mikä voi vaikuttaa lopputulemaan.

 

17:00 Swansea – West Bromwich

Unibet-kertoimet 2.65 – 3.00 – 3.20

17:00 Tottenham – Stoke

Unibet-kertoimet 1.30 – 6.20 – 10.60

19:30 Newcastle – Leicester