Euroopan MM-karsintaennakko – Ruotsi haastamaan Italiaa

Eilen pelattiin ensimmäiset kaksi ottelua Euroopan MM-kisojen jatkokarsinnoissa. Toisessa ottelussa Kroatia pöllytti Kreikkaa rumasti lukemin 4-1. Toisessa parissa Sveitsi voitti hieman kyseenalaisella rankkarilla Pohjois-Irlannin lukemin 1-0.

Illan karsintapelissä vastakkain ovat naapurimaamme Ruotsi ja iso futismaa Italia. Lähtökohtaisesti Ruotsi on haastajan roolissa.

Illan aikana pelataan myös monia muita kiinnostavia ystävyysotteluita, joista nostamme esiin muutaman.

Lähetykset: ks. Jalkapallo-sivu ja chat

Ruotsi yrittää pitää Italian nollilla

21:45 Ruotsi – Italia

Unibet-kertoimet: 3.79 – 3.10 – 2.29

Italia sijoittui karsintalohkossaan toiseksi Espanjan jälkeen, ja lähtee peliin suurena ennakkosuosikkina. Italian puolustus on kivikova – maalissa pelannee ikinuori Gigi Buffon, puolustuksessa taas häärii sellaiset legendat kuin Bonucci, Barzagli ja Chiellini. Hyökkäys ja keskikenttäkin ovat kohdillaan, mutta menestys nojaa etenkin timantinkovaan puolustukseen.

Ruotsi vastaavasti lähtee hieman nuoremmalla ja tasapaksummalla miehistöllä liikenteeseen. Isoin menetys on ehdottomasti Zlatan Ibrahimovicin puuttuminen, mikä syönee hyökkäystehoja. Tätä ongelmaa korostanee lisää hyökkääjien heikohko peliaika omissa sarjoissaan ja toisaalta tehojen puute. Kuka ratkaisisi nämä pelit?

Lähtökohtaisesti Ruotsi lähtee hakemsan kotiyleisönsä edessä maalia ja pitämään oman maalinsa puhtaana. Todennäköisesti Italia tulee kuitenkin pyörittämään peliä, joten haaste on valtava. Hyvä tulos kotikentältä antaa kuitenkin mahdollisuudet taistella vielä jatkopaikasta. Ja toisaalta, kylmät olosuhteet voivat olla eduksi Ruotsille, sillä vastustaja on tottunut pelaamaan hieman lämpimämmissä oloissa.

Illan muut helmet

14:00 Japani – Brasilia

Unibet-kertoimet

 

Katso Brasilian peliä kerrankin ihmisten aikaan! Rasilia lienehee iso ennakkosuasikki tähä matsii

21:45 Puola – Uruguay

Unibet-kertoimet

2.60 – 3.10 – 2.90

22:00 Englanti – Saksa

Unibet-kertoimet

3.65 – 3.58 – 2.12

Kaksi Euroopan huippumaata kohtaavat klassikko-ottelussa. Lähetys katsottavissa myös Unibet-Tv:ltä!