CHL 1.9 – Tappara ja HIFK pelaavat pisteistä

CHL-juna sen kuin jatkaa kulkuaan, ja tänään tulessa on kaksi suomalaisjengiä.

Illan kierroksella Tapparan odotetaan käytännössä varmistavan jatkopaikkansa, kun taas HIFK kaipaa epätoivoisesti pojoja pitääkseen CHL-unelmansa elossa.

Livelähetykset 100 % varmuudella ja ilman mainoksia unibetilta.

CHL games 1.9.2017

19:00 Tappara – Salzburg

Unibet-kertoimet: 1.28 – 6.25 – 6.50

Tappara on aloittanut chl-kautensa vakuuttavasti. Kahden pelatun matsin jälkeen tilillä on kaksi voittoa, maalieron ollessa peräti 13-2. Edellisessä kamppailussa Tappara kylvetti Salzburgia 6-1 lukemin.

Illan ottelusta voitaneen jälleen odottaa yksipuolista näytöstä. Vaikka Tappara menetti viime kauden jälkeen useita tärkeitä pelaajia, on materiaali edelleen erittäin vahva ja laaja. Vastaavasti vierasjoukkueella materiaali on niin leveydeltään kuin laajuudeltaan heikompi kuin manselaisilla.

Tappara voittaa tämän pelin ja alkaa jo varmistella paikkaa pudotuspeleissä. Vedonlyöjien kannattaakin veikata runsasmaalista voittoa tänään.

Lähetykset: mm. Unibet, stopstream.me ja ehkä wiz1. Lisäksi santerin ässä seuraa peliä hallilta, joten kannattaa katsoa twitter @santerinassa!

19:00 HIFK – Brynäs IF

Unibet-kertoimet:

2.20 – 3.95 – 2.63

Siinä missä Tappara on aloittanut kautensa vakuuttavasti, helsinkiläisten meno on vastaavasti ollut melko kankeaa chl-kaukaloissa. Sillä on tällä hetkellä kasassa vain yksi piste, ja edellisen pelin vierasmatka Müncheniin oli katastrofi – turpaan tuli lukemin 4-1, ja vaikka jäällä ja hallin kuumuudella oli varmasti vaikutusta, tulos oli luvalla sanoen heikko.

Tässä pelissä on siis paljon panosta. Edellisessä pelissä HIFK onnistui Brynäsiä vastaan ottamaan pisteen, mutta tänään on pakko onnistua paremmin, sillä muuten pudotuspelijuna uhkaa karata luvattoman kauas.

Other games:

19:00 Banska Bystrica – Wolfsburg

19:30 Krakova – München