Uefa Super cup -finaali: Real Madrid vs Manchester United live stream

Jalkapallokauden ensimmäinen edes jotenkin merkityksellinen pokaali jaetaan tänään, kun UEFAn supercupin finaalissa pelaavat viime kauden mestarien liigan voittaja Real ja Eurooppa-liigan valtias Man United.

Ottelu on ennakkoon erittäin mielenkiintoinen, niin harjoituskauden otteiden kuin myös entisen Real-valmentajan Jose Mourinhon takia.

21:45 Real Madrid – Manchester United

Unibet-kertoimet: 2.02 – 3.55 – 3.80

Harjoituskauden otteiden perusteella ManU on jopa lievä ennakkosuosikki otteluun. Viimeisestä viidestä pelistä joukkueella on alla vain yksi tappio, sekin Barcelonalle. Lisäksi se kaatoi jo kertaalleen Realin rangaistuspotkuissa. Vastaavasti Real on pelannut hieman nihkeämmin, viimeisen viiden pelin saldona 2 voittoa ja niistäkin viimeisin MLS:n all-star-jengiä vastaan rankkareilla.

ManU on vahvistunut paperilla selvästi viime kaudesta, ja mm. Lukaku ja Mhktariyan ovat olleet jo harjoituskaudella hyviä. Lisäksi joukkue on saanut jälleen lisäaikaa kehittyä ja opetella Mourinhon taktiikoita. Yksi mielenkiintoinen nimi pelissä lienee nuori hyökkääjä Marcus Rashford, joka yrittää tällä kaudella tehdä läpimurtoaan avaukseen.

Real ei ole harjoituskaudella vakuuttanut, toisaalta se(kin) on kierrättänyt kokoonpanoaan pitkin kesäkautta. Onkin mielenkiintoista nähdä, lähtevätkö madridilaiset parhaalla miehistöllään tavoittelemaan Super cupin voittoa, vai suhtaudutaanko peliin enemmän harjoitusotteluna. Varmaa lienee se, että ex-real-luotsi Mourinho käyttänee parhaita voimiaan entisellä joukkuettaan vastaan ja hakee joukkueelleen kauden ensimmäistä pystiä.

Vedonlyöjien kannalta ottelussa tarjottu kerroin kaikille kohteille on houkutteleva, etenkin kun peli käydään neutraalilla maaperällä Makedoniassa. Näin ollen realilla ei kotietua ole, ja x tai 2 ovat hyviä kohteita vedoille.

Lähetykset:

Live-lähetyksiä päivitetään illan mittaan, mutta ainakin wiz1, stopstream ja meidän Jalkapallo-sivu tarjoavat joitain linkkejä peliin (englanniksi).

 

Edit: päivitetty vetovihjeitä kello 17:18