Sunnuntaina paljon huippujalkapalloa – ManU avaa kautensa, El classico huipentaa illan

Euroopan huippufutissarjat ovat pikkuhiljaa päässeet vauhtiin, kun Valioliiga polkaistiin käyntiin kuluneella viikolla. Lisäksi Ranskassa sarjakausi on jo alkanut ja Espanjassa pelataan supercupin finaali.

Tänään nähdään useita kiinnostavia pelejä. Man United avaa sarjakautensa, PSG:n tähtihankinta Neymar pääsee viimein irti ja lisäksi illalla Espanjan supercupissa Real ja Barca mittelevät paremmuudesta.

18:00 Manchester United – West Ham

Unibet-kertoimet: 1.31 – 5.60 – 12.00

ManU aloittaa tänään viimeinkin kautensa. Aiemmin tulessa ovat olleet jo muista kovista voiton ottaneet Man City ja Chelsea sekä tasapeliin jäänyt Liverpool.

United lähtee peliin selkeänä ennakkosuosikkina. Mourinhon joukkueilla on ollut tapana olla kovia valmentajan toisella kaudella, ja kesän aikana tehdyt vahvistukset ovat tehneet ManU:sta viime kautta kovemman luun. Tämän pitäisi olla selvä peli, tosin kierroksen aiemmat ottelut osoittivat, ettei voitto alkukierroksilla tule helpolla.

22:00 Guingamp – PSG

Unibet-kertoimet: 9.50 – 5.80 – 1.28

Unibet-tv lähettää ottelun

PSG:llä on tälläkin kaudella kasassa timantinkova joukkue. Uusimpana vahvistuksena rinkiin on liittynyt ME-siirrolla Barcasta tullut Neymar, jonka odotetaan olevan sateentekijä ja johdattavan joukkueensa viimein Mestarien liigassakin pitkälle. Neymarin debyytissä vastaan asettelee n. 7000 asukkaan Guingampin joukkue. Ennakkoon PSG on selvä voittajasuosikki, ja Neymarin otteita seurataan taatusti mielenkiinnolla.

23:00 Barcelona – Real Madrid

Unibet-kertoimet: 2.06 – 3.90 – 3.10

Espanjan supercupin finaalissa nähdään jalkapallomaailman klassikko, kun Espanjan kaksi suurta kohtaavat taas toisensa. Kohtaaminen on poikkeuksellisesti jo toinen ennen sarjakauden alkua. Edellisessä kohtaamisessa Barca oli parempi, ja joukkue lähtee tähänkin peliin hienoisena ennakkosuosikkina.

Realin kokoonpano on osittain mysteeri, sillä Ronaldon ja Balen kunto on vielä arvoitus. Jos nämä herrat saadaan mukaan, luvassa on tasainen taisto.

Lähetykset

Pelejä voi seurata veloituksessa useaakin kautta. Unibetin pelaajat voivat katsoa useampia sarjoja koko vuoden ajan veloituksetta. Betsaa ja nauti!

Lisäksi meidän jalkapallo-sivuilta voi katsoa joitain linkkejä peleihin.