Mestarien liigan karsinnat jatkuvat tänään – tulessa mm. Sevilla

Mestarien liigan karsinnat jatkuivat viimeisellä kierroksella eilen, ja seuraavat otteluparit ovat luvassa tänään. Eilisen seuratuimmassa ottelussa Liverpool otti 2-1 voitolla kiinnityksen lohkovaiheeseen.

Tänään luvassa on mm. Sevillan kamppailu.

UCL-karsinnat 16.8.2017

21:45 Basaksehir (Tur) – Sevilla (Esp)

Ennakkoon kohtuu selkeä matsi. Espanjassa viime kaudella paikoitellen väläytellyt Sevilla on niin pelillisesti kuin nimellisesti parempi joukkue. Turkkilaisten ainoa mahdollisuus on siinä, että se saisi jotenkin pidettyä Sevillan nollilla avausosassa, mikä on toki hyvin epätodennäköistä.

21:45 Celtic – FC Astana

Skottilainen Celtic on kotimaassaan kestomenestyjä, ja keskinkertaista menestystä on tullut myös Euroopassa vuosien mittaan. Astana on kova vastustaja, joka on etenkin Eurooppa-liigassa ollut vakiokasvo. Toinen näistä lunastaa paikkansa lohkovaiheessa, ja ensimmäiseen osaan Celtic lähtee lievänä suosikkina.

21:45 H.beer Sheva (ISR) – Maribor (Slo)

Tarkempaa ennakkoa tulossa myöhemmin.

21:45 Napoli – Nice

Illan ennakkoon tasaisin ottelupari, jossa otetaan mittaa Italian ja Ranskan sarjojen huippujengien välillä. Napoli sijoittui Italiassa viime kaudella kolmanneksi. Napoli on vahva sekä hyökkäys- että puolustuspäähän. Ainoa kysymysmerkki on, miten joukkueen valmistautuminen kauteen on sujunut. Nicellä on sentään jo sarjakausi avattuna ja vire ehkö hieman parempi siinä mielessä.

21:45 Olympiakos (Gre) – Rijeka (Cro)

Lähetykset:

Tulossa myöhemmin