Jalkapallossa useita mielenkiintoisia ystävyysotteluita

Jalkapalloileva huippumaailma viettää tällä hetkellä taukoa suurista sarjoista. Kesän aikana ei huippupeleiltä voida kuitenkaan välttyä, sillä mm. Audi Cupissa mukana on useita huippujoukkueita.

Tämän päivän peleissä mukana ovat muun muassa seuraavat kamppailut:

18:30 Atletico Madrid – Napoli

21:15 Bayern München – Liverpool

Viime kauden Espanjan kolmonen kohtaa omassa ottelussaan viime vuonna Italiassa kolmanneksi sijoittuneen Napolin. Harjoituspelien luonteeseen kuuluu toki kova vaihtuvuus kenttäkoostumuksissa, mutta peleissä on mahdollista nähdä useita maailmantähtiä samaan aikaan kentällä. Viime kauden otteiden ja etenkin Atleticon mestarien liigan suoritusten pohjalta joukkue lähtee hienoisena ennakkosuosikkina peliin.

Illan toisessa huippuottelussa saksalaista jalkapalloa pitkään dominoinut Bayern München lähtee testaamaan lontoolaisen Liverpoolin vireen. München on suorittanut viime viikkoina peleissään alavireisesti, häviten mm. Aasian kiertueellaan kolme peliä neljästä. Liverpoolin viime aikojen pelit ovat sujuneet aavistuksen paremmin – 6 peliä, 5 voittoa ja yksi tasuri, maalieron ollessa peräti 15-2. Toki vastukset eivät löe olleet aivan samaa tasoa kuin saksalaisilla. Kokoonpanot tulevat varmasti elämään pelin aikana ja Franck Ribery jättänee pelin väliin aasiassa tulleiden kolhujen takia. Liverpoolilta mm. James Milner on sivussa.

Lähetykset

Nämä ja kesän monet muut huippumatsit ovat nähtävissä Viaplayn kautta. Lisäksi meidän jalkapallo-sivuilta löytynee useita vaihtoehtoja matsin seuraamiseksi ilmaiseksi netistä.