Floyd Mayweather vs Conor McGregor live stream online for free!

The moneymatch is here! Tulevana viikonloppuna käydään pitkään puhuttu ja toisaalta jo etukäteen katastrofiksi haukuttu ottelu voittamattoman, eläkkeeltä palanneen nyrkkeilijä Floyd Mayweatherin ja UFC-tähti Conor McGregorin välillä. Moni on haukkunut ottelua pelkäksi vitsiksi ja Mayweatherin on ennakoitu pyyhkivän lattiaa irkkuvastustajallaan.

Asiantuntijoiden leireissä moni on sitä mieltä, ettei verrattain pienikokoinen McGregor omaa minkäänlaisia saumoja. Mayweatherin iskujen on kerrottu olevan paljon kovempia ja toisaalta UFC-tähden nyrkkeilytekniikalle on lähinnä naurettu. Tosin on vastaväitteitäkin kuultu, ja mm. Suomessa on todettu McGregorin sauman makaavan lähiottelussa – jos Mayweather ei pääse tykittämään omia painavia iskujaan oikealta etäisyydeltä, McGregor voisi olla mukana kamppailussa – ainakin jonkin aikaa. Toisaalta päätyminen nyrkkeilyalustalle ei ehkä ole aivan optimi tilanne irkulle, sillä hän on UFC-kehissä vahva mattoon viemisissä ja toisaalta tykkää yleensä enemmän jopa potkia kuin lyödä. Haastava tilanne, siis.

Ennen ottelua mediamyllytys on kuitenkin ollut valtavaa, ja ainakin ottelijat ovat tarjonneet kansalle paljon viihdettä. Molemmat ovat mollanneet toisiaan kilpaa, ja mm. Mayweather on uhonnut kiduttavansa McGregoria kehässä. McGregor oli yhteen lehdistötilaisuuteen hankkinut raflaavan puvun, jonka raidat muodostuivat sanoista “Fuck you”. Pressitilaisuuksissa on myös mm. lennellyt rahaa ja Mayweatheria on haukutta sekä köyhäksi ja velkaiseksi että “pojaksi”, joka aiheutti ameriikoissa pienimuotoisen rasistisen kohun.

Viimeisimmät pressitilaisuudet ovat olleet hieman maltillisempia – Mayweatherkin on todennut ottavan ottelun tosissaan ja on sanonut vastustajalla olevan mahdollisuudet. McGregorkin on keskittynyt olemaan realistisempi ottelun suhteen ja on jättänyt vastustajan haukkumiset pienen piikittelyn tasolle.

Vaikka ottelusta tuskin on tulossa mitään vuosisadan ottelua Mayweatherin ja Pacquaion matsin tapaan, rahaa se tulee tuottamaan järjestäjille ja ottelijoille. McGregor tienaa n. 100 miljoonaa, Mayweather 150 milj. paremmalle puolelle. Järjestävät arvioivat tulojen olevan reilusti yli 600 miljoonaa ja otteluun liput maksavat toista tuhatta, minkä lisäksi esimerkiksi jenkeissä pelkkä ottelun katsominen netistä maksaa yli 100 dollaria.

Voittajasta ei liene epäselvyyttä – Mayweather hoitaa homman kotiin. Eri asia onkin se, kauan hän jaksaa leikkiä pikkuruisen vastustajansa kanssa. Mayweather pääsee ottelun jälkeen takaisin eläkkeelle tasaluvun kanssa – 50 ottelua, 50 voittoa.

Suomessa varmimmiten ottelun voi katsoa Viaplayn kautta, joka on kuitenkin maksullinen palvelu. Seuraavassa esitellään hieman lisää vaihtoehtoja – lista päivittyy lähempänä eventtiä, ja chattiin kannattaa jakaa omat löydökset.

Lähetys ja tapahtuma suorana varhain sunnuntaiaamuna (la-su välisenä yönä)

Streams for the event  – Floyd Mayweather vs Conor McGregor (free live feed stream)

Mayweather vs McGregor is quite an expensive experience to watch from home, so thus one should look for free alternative streams online, which are usually available to any big international event. Please be aware though that the copyright laws in your country might forbid you watching and/or streaming the events online.

Below are listed some addresses that might provide the stream – the exact locations will be available a bit before the event:

Wiz1
Stopstream.me
Live-sports.cf (HD Acestreams)