CHL-pelit 31.8 ja 1.9 – ennakot ja linkit

CHL-kausi on potkaistu jo vauhdilla käyntiin, ja tähän mennessä on nähty jo muutamia ihan mielenkiintoisia pelejä niin suomalaisittain kuin muutenkin. Tulevana viikonloppuna luvassa on jälleen lukuisia mielenkiintoisia kamppailuita, ja mm. Tapparalla on jo mahdollisuus teoriassa varmistaa paikkansa jatko-otteluihin.

Suomalaisista joukkueista torstaina pelaavat JYP, KalPa sekä TPS. Unibet-tv:n kautta kaikki lähetykset suorana, mikäli pelitililläsi on edes sentti rahaa.

CHL 31.8.2017

19:00 Kometa Brno – KalPa
Unibet-kertoimet: 1.82 – 4.25 – 3.20

KalPa ja Kometa kuuluvat erittäin mielenkiintoiseen lohkoon, jossa mukana ovat myös Malmö ja Stavanger. Todellinen “mestarien lohko” on ollut jo alussa tasainen ja jännittävä. Kometa on voittanut tähän mennessä molemmat pelinsä, kukistaen KalPan 4-2 ja Stavangerin 2-1. KalPa avasi pelinsä voitolla Malmöstä, mutta tosiaan Kometa oli parempi.

Toisessa kohtaamisessa KalPalla alkaa jo olla osittain pakkovoiton paikka, sillä tässä lohkossa pistemenetyksiin ei juurikaan ole varaa. Tällä hetkellä jumbona seilaava Stavangerikin on hävinnyt omat pelinsä vain maalilla, ja hyvillä otteilla sekin voi nousta takaa ohi. Malmö on myös paha vastustaja pelinopeutensa takia. Tällä kertaa KalPan pitäisi pystyä pelaamaan nopeasti ja ohittamaan Kometan puolustus paremmalla tehokkuudella. Voitolla asetelmat kamppailusta jatkoon pysyvät vahvana, tappio taas tarkoittaisi sitä, että Malmö ja Stavanger tulisi kepittää joka tapauksessa keskinäisissä peleissä.

19:00 TPS – Bern
Unibet-kertoimet: 2.38 – 3.90 – 2.43

TPS:llä alkaa olla jo tässä kohtaa yllättävän tukala tilanne omassa lohkossaan, kun Mountfield ja Bern ottivat molemmat siitä murskavoiton. Tällä hetkellä TPS on lohkonsa viimeisenä jopa brittiläisen Nottinghamin takana, kun kyseinen joukkue kaatoi tsekkiläisen Mountfieldin 4-2. Lohkossa voi tosiaan tulla ristiinpelaamisia ja jopa brittijoukkue voi yllättää jos sille antaa tarpeeksi siimaa.

Bernin fanaattiset fanit valtaavat Turkua tänään, ja TPS:n veteraaniosaston pitäisi saada konettaan pikku hiljaa paremmin käyntiin. Toisaalta, TPS:n puolustus on ollut aavistuksen tuuliajoilla CHL-koitoksessa, ja viimeistään nyt pitää saada ryhtiä otteisiin. Tappio tästä, ja CHL-kausi lienee aikalailla jo taputeltu.

19:30 Malmö – Stavanger

Jaossa on B-lohkon jatkopaikan kannalta tukku tärkeitä pisteitä. Stavanger on hyvistä otteistaan huolimatta vielä nollilla, Malmöllä vastaavasti on yksi voitto ja yksi tappio. Stavangerille voitto olisi elintärkeä jatkohaaveiden kannalta, tappiolla edes voitot viimeisestä kolmesta pelistä eivät välttämättä riitä.

19:30 Växjö – Davos

Lohko E on lähinnä kolmen joukkueen kamppailu, sillä Cardiff tuskin nousee takaa enää mukaan kamppailemaan voitoista, niin rumin lukemin se on hävinnyt ensimmäiset pelinsä. Tällä hetkellä Växjö johtaa lohkoa ja Davos on kolmantena – eroa toki vain kaksi pistettä. Tässä lohkossa “suurten” keskinäiset kamppailut ovat tärkeä osa pisteiden hankintaa, sillä Cardiff lienee se selkeä pisteautomaatti. Edellisessä pelissä Växjö voitto 3-0, mutta onko nyt Davosin vuoro voittaa?

20:00 Esbjerg – Hv-71

Skandinavian keskinäisessä kohtaavat tanskalainen Esbjerg ja ruotsalainen HV-71. Lohko D:ssä on tällä hetkellä mielenkiintoinen tilanne, kun joukkueet ovat Trineciä lukuun ottamatta jo kärsineet vähintään yhden tappion. Esbjergillä niitä on alla kaksi, ja tuskinpa heidän tasonsa riittää kivenkovaa ruotsalaisryhmää vastaan.

20:30 Klagenfurt – Frölunda

Lohko H:ssa Klagenfurt ja GAP ovat ennakkoon heikoimmat jengit, Zürich ja Frölunda kovimmat. Ranskalainen GAP on ollut tähän mennessä aivan heittopussi, Frölunda taas on voittanut molemmat pelinsä – toisen jatkoajalla Zürichia vastaan. Klagenfurtilla on yksi voitto GAPia vastaan. Lähtökohtaisesti Frölunda on suursuosikki peliin, mutta koskaan ei tiedä, miten saksalaisjengi venyy omiensa edessä…

20:30 Mannheim – Trinec

20:30 Vienna Capitals – JYP

Lohko C on ollut yllättävänkin värikäs ensimmäisen kahden kierroksen perusteella. Tällä hetkellä lohkossa parhaissa asemissa on JYP, joka on voittanut molemmat ottelunsa – edellisessä pelissä kaatui juuri Vienna lukemin 4-1 ja kohtalaisen suvereenin esityksen jälkeen. Vastustaja Vienna on hävinnyt kaksi ensimmäistä peliään, ja jos tylysti sanotaan, uskoisin saman trendin jatkuvan tässä matsissa. JYP onkin tällä hetkellä vahvasti menossa kohti pudotuspelivaihetta.

20:45 Zug – Neman Grodno

20:45 Zürich – GAP

21:00 Cardiff – Liberec

21:00 Nottingham – Mountfield HK

Streams:

Unibet-tv streams all the CHL games online, and you can watch the streams when you have at least 1cnt in your account.

Unibet-tv:n kautta kaikki lähetykset saatavilla, mikäli pelitililläsi on edes sentti rahaa. Lisäksi Wiz1 palvelee, ja lähetysten aikana kannattaa kurkkailla chatista linkkejä!