Legia Varsova vs IFK Mariehamn live stream ja ennakko

 

Mestarien liigan karsinnat jatkuvat IFK Mariehamnin osalta tänään vieraspelillä Legia Varsovaa (Pol) vastaan. MIFK lähtee peliin käytännössä toivottomasta tilanteesta.

21:45 Legia Varsova – IFK Mariehamn

Unibet-kertoimet: 1.10 – 8.50 – 26.00

IFK Mariehamn lähtee toiseen osaotteluun Kasper Hämäläisen edustamaa Legias vastaan käytännössä toivottomasta tilanteesta. Vierailija otti selvän 3-0 voiton Maarianhaminassa ensimmäisessä osassa, joten MIFKin pitäisi tehdä pelissä ainakin neljä maalia edetäkseen jatkoon.

Ulospäin IFK-leiristä annettiin medialle kuvaa vahvasta uskosta jatkopaikkaan, ja mahdollisuuksia on pidetty elossa. Pelkkä toivo ei riitä, sillä realiteetit taitavat tulla vastaan.

IFK oli ensimmäisessä pelissä melko lailla ottavana osapuolena joukkuetta vastaan, jonka pelituntuma ei ole vielä paras mahdollinen. Lisäksi kolme vierasmaalia vastustajalle antaa huikean etulyöntiaseman – yksikin maali IFK-verkkoon, ja suoraan jatkopaikkaa  vaaditaan neljä maalia. Lisäksi on epätodennäköistä, että Legian tasoine  joukkue edes jäisi nollille tässä pelissä, saatika sitten päästäisi useampaa maalia omaan verkkoon.

Legia on vahva voittajasuosikki myös toisessa osassa. Jos joku vedonlyöjä haluaa tärppejä, voi rohkea kokeilla pelata tasapeliä – Legialla ei välttämättä tässä pelissä ole niin suuri tarve takoa maaleja olan takaa, ja IFK saattaa saada jostain paikastaan jopa pallon sisään.

Lähetykset

Pelaamalla ottelun voittajaa tai muita kohteita Unibetilla voit nauttia lähetyksistä 100 % varmuudella ja ilman mainoksia sivuston oman tv:n kautta.

Lisäksi peliä voi koittaa metsästää meidän jalkapallo-sivulta (ks.sivun ylälaita) sekä wiz1 ja stopstream – sivustoilta.