Eurooppa-liigan karsinnat: ennakot ja VPS – Olimpijq Ljublana live stream

Eurooppa-liigan karsintojen avauskierroksella on luvassa toiset osaottelut. Ensimmäisen osan voittanut VPS lähtee Sloveniaan allaan voitto, HJK tappio niskassa ja SJK 0-0 tasatilanteesta.

Santerin ässä ennakoi ottelupareja ja neuvoo pelien katsomisessa ilmaiseksi.

21:15 Olimpija Ljublana vs VPS

VPS lähtee peliin allaan 1-0 kotivoitto. Ensimmäisessä osassa vaasalaiset olivat pirteitä ja loivat useita vaarallisia paikloja sekä hitaista että nopeista hyökkäyksistä. Joukkue lähteeki  lievänä suosikkina toiseen osaan.

Joukkueen valmistautuminen ei ole kuitenkaan ollut aivan optimaalinen. Viime pelin jälkeen se kohtasi Veikkausliigassa IFK Mariehamnin, joskin kuusi pelaajaa Olimpija-pelistä aloitti vaihdossa. Vastaavasti vastustaja on saanut levätä viikon ajan.

Odotettavissa on, että Olimpija pelaa kotonaan suoraviivaisesti ja nopeammin kuin vieraissa, samalla hakien tasoitus- ja johtomaaleja. VPS:n tulee olla kärsivällinen ja odottaa vastustajan virhettä – tekemälöä yhden maalin Olimpijalta vaadittaisiin peräti kolme maalia.

Veikkaus: VPS jatkaa.

Lähetykset:

Pelaa Unibetilla otteluparia ja nauti samalla lähetyksistä. Lisäksi ylälaidan jalkapallosivuilta ja chatista kannattaa kyttäillä linkkejä!

19:00 SJK – KR Reykjavik

SJK oli aika lailla purjeissa edellisessä osassa, ja sama meno oletettavasti jatkuu toisessa osassa. Odotusarvo lienee se, että islantilaiset jatkavat. Tosin yhdessä pelissä voi käydä mitä vain.

19:00 HJK vs Connah’s Quay Nomads

HJK koki avausosassa nolon 1-0 tappion lähdettyään pelaamaan melko haluttomasti ja heikosti ennakkoon huomompaa Walesilaisvastustajaa vastaan. Pelinrakenteluun tulee saada jotain järkeä ja vastustajan alkukantainen miesvartiointi tulee purkaa hyvillä juoksuilla ja oikein ajoitetuilla ylivoimatilanteilla. Eväät HJK:lla tähän on, mutta riittääkö asenne, vai kokeeko se Glascow Rangersin tavoin nolon tappion itseään pienemmälle seuralle?

Stream: ks. Siis VPS-pelin ohjeet tai wiz1.