Bröndby vs VPS ja Shkendija vs HJK live streamit

Eurooppa-liigan karsinnat jatkuvat tänään suomalaisjoukkueiden osalta toisen kierroksen merkeissä. VPS ja HJK saavat vastaansa tasokkaat joukkueet.

19:30 Bröndby – VPS

Unibet-kertoimet: 1.14 – 7.00 – 20.00

VPS onnistui pääsemään toiselle kierrokselle kaatamalla avausotteluissaan Olimpijan Sloveniasta. Toisella kierroksella vastus kovenee, kun vastaan asettuu Tanskan liigassa hyvin menestynyt Bröndby. Joukkueessa pelaa myös kaksi suomalaista: puolustaja Paulus Arajuuri ja hyökkääjä Teemu Pukki. VPS saa olla varovainen etenkin Pukin kanssa, sillä Tanskan liigassa Pukki ampui peräti 20 maalia viime kaudella. Haaste on VPS:lle kova, ja etenkin 13 000 katsojan stadion saattaa laittaa huudollaan VPS-pelaajat koville. Vierasmaali olisi tärkeä tässä pelissä, tai nollan pitäminen loppuun asti.

VPS pääsee peliin lähes parhaalla kokoonpanollaan, sillä vain Aatu Laatikainen on sivussa tästä pelistä. VPS on valmis haastamaan tanskalaiset, sillä Veikkausliigassa toisena olevalla joukkueella ei ole pitkään aikaan ollut tappioita alla, ja itseluottamus on varmasti tapissa.

19:00 FK Shkendija – HJK

Unibet-kertoimet: 1.95 – 3.40 – 3.75

HJK ei myöskään tule saamaan ihan kaikkein helpointa vastusta toiselle kierrokselle. Makedonialainen vastustaja avasi omat karsintansa ryminällä kaatamalla moldovalaisen Dacia Chisinaun peräti 7-0 lukemin. Viime vuonna makedoialaisjengi ylsi peräti pudotuspelikierrokselle, jossa se tosin hävisi Gentille. Kyseessä on vaarallinen vastustaja, joka on siis niittänyt makedonialaiseksi joukkueeksi hyvin menestystä Euroopassa. Lisäksi joukkue on menestynyt kotimaassaan hyvin, sijoittuen viime kaudella sarjassaan toiseksi ja oltuaan neljän parhaan joukossa nyt jo neljä vuotta putkeen.

HJK:lla tie näihin peleihin ei ollut yhtä vakuuttava. Walesilainen Nomads onnistui nöyryyttämään HJK:ta avausosassa ottamalla 1-0 voiton. Toisessa osassa HJK:n peli parani ja joukkue nappasi jatkopaikan 3-0 voitolla. Veikkausliigaa tällä hetkellä vakuuttavasti johtavan HJK:n tulee kuitenkin pelata tässä parissa hyvin jo ensimmäisessä osassa, sillä vastustaja on vaarallinen ja jos se nappaa voiton, toisesta osasta tulee erittäin hankala.

HJK pääsee peliin lähes parhaalla kokoonpanolla, tosin keskikentän supermies Tanaka on jälleen poissa pelistä.

Streamit

Unibetin kautta pelaamalla voi samalla nauttia ilmaisista lähetyksistä. Tilillä tulee olla vähintään 0,01 euroa rahaa.

Lisäksi meidän jalkapallo-sivuilta löytyy linkkejä. Myös wiz1.net kannattaa katsoa 😉