Jalkapallossa maajoukkuetauko – tänään Suomen lisäksi tulessa mm. Espanja ja Italia

Kotimaisessa Veikkausliigassa sarjakausi on siirtynyt pienelle maajoukkuetauolle. Huuhkajat pelaavat tällä viikolla kaksi ottelua. Ensimmäisessä ottelussa vastassa on Liechtenstein, sunnuntaina pelattavassa karsintaottelussa vastaan asettuu Ukraina.

Jalkapallon kv-harjoitusottelut 7.6.2017

19:00 Suomi- Liechtenstein
Unibet-kertoimet: 1.12 – 10.00 – 31.00

Huuhkajat on kokenut pari takaiskua loukkaantumisten takia, mikä voi avata uusille pelaajille mahdollisuuden ottaa paikka avauskokoonpanoon jopa tulevissa otteluissa.

Suomi lähtee tästä huolimatta peliin ennakkosuosikkina. Vaikka Markku Kanervan alaisuudessa Huuhkajat eivät vielä olekaan ensimmäistä voittoaan ottaneet, on tässä pelissä hyvä mahdollisuus siihen. Itävaltaa vastaan pelattu 1-1 tasapeli antoi jo lupauksia paremmasta, ja Liechtenstein on jalkapallon kääpiömaita. Edellisestä voitostakin joukkueella on jo aikaa. Toisaalta, edelliset keskinäiset kamppailut vuodelta 2009 päättyivät Suomen kannalta nolosti, sillä vaikka toinen peli voitettiin nihkeästi 2-1, toisesta käteen jäi 1-1 tasuri.

Turussa pelattavassa ottelussa Huuhkajat tulee luultavasti pitämään enemmän palloa ja vastustaja ottaa vastaan syvältä, iskien paikoistaan vastaan. Nyt pitäisi tulosta tulla, muuten Ukrainaa vastaan voidaan varmasti hyvä peli unohtaa jo itseluottamuksenkin puolesta.

Vedonlyöjän kannalta tosin tähän peliin tarjottavat kertoimet tasurista varmasti houkuttelevat, sillä Suomen jalkapallomaajoukkue ei ole aika päiviin onnistunut voittamaan ja toisaalta, helpotkin pelit on tullut munattua tuskaisen ajanjakson aikana..

Lähetykset: Viaplayn kautta voit katsoa pelin Suomeksi selostettuna ja HD:na. Tällä hetkellä Viaplaylla on myös kampanja ilmaisesta kokeilukuukaudesta, joten miksipäs ei! Lisäksi meidän Jalkapallo-sivulta näet kaikki mahdolliset futispelit suorana ja erilaatuisilla lähetyksillä – ilmaiseksi, totta kai.

Muita poimintoja illalta:

21:45 Italia – Uruguay
Unibet-kertoimet: 1.75 – 3.70 – 5.00
Lähetys myös Unibet-tv:ltä

Kaksi eri maanosan huippujoukkuetta kohtaavat mielenkiintoisessa harjoitusottelussa. Uruguaylla ja Italialla on molemmilla maailmanmestaruuksia tilillä, ja nykyfutiskin voi kohtalaisen hyvin molemmissa maissa. Lisäksi nämä maat ovat kovaa vauhtia menossa MM-kisoihin.

Italia lähtee tähän peliin kuitenkin ennakkosuosikkina, osittain kotiedun turvin ja sen takia, että Uruguayn pelaajista osa on joutunut matkustamaan kaukaa ameriikoista Eurooppaan. Toki muun muassa Luis Suarez tulee aivan läheltä Euroopasta.

22:30 Espanja – Kolumbia
Unibet-kertoimet: 1.53 – 4.30 – 6.75