HJK vs Connah’s Quay Nomad live stream ja ennakko

HJK kohtaa Eurooppa-liigan karsinnoissa 29.6 torstaina Walesin valioliigassa pelaavan Nomadsin. Ennakkoon HJK:lle voitaisiin antaa ennakkosuosikin paineet niskaan.

HJK on tämän hetken Veikkausliigan johtaja ja todennäköinen mestarisuosikki. Vastaavasti walesilainen vastustaja ei ole vielä sarjakauttaan avannut. Viime kaudella Nomads onnistui ottamaan tosin jopa historiallisen voiton selvitettyään ensimmäisellä karsintakierroksella norjalaisen Staebakin maalein 1-0. Toisella kierroksella europelit päättyivät, joten walesin viime kauden kakkonen hakee varmasti parempaa tällä kaudella.

Nomadsin joukkue koostuu pelkistä englantilais- ja walespelaajista. Joukkueessa ei pelaa yhtään maajoukkuemiestä, sillä Walesin sarjan parhaat houkutellaan yleensä rahan perässä joko englannin viheriöille tai muualle Eurooppaan. Walesin valioliigaa voikin pitää jokseenkin samanlaisena “kasvattajasarjana” kuin kotimaista Veikkausliigaa. Joukkueen avainpelaajia lienevätkin viime kaudella sarjan tähdistöön valitut maalivahti John Danby sekä kenttäpelaajista George Horan ja Nathan Woolfie. Viime kauden parhaan maalintekijän, Les Daviesin siirto muille maille tekee joukkueen hyökkäyksestä pienoisen kysymysmerkin – kuka vastaa maalinteosta?

HJK:lla vastaavasti alla on useampia pelejä, ja viime aikoina joukkue onkin kulkenut kotimaan kentillä voitosta voittoon. Alfredo Morelosin siirto Rangersiin on heikentänyt joukkuetta aavistuksen verran, toisaalta Morelosin jättämän aukon jälkeen joukkue on onnistunut löytämään muitakin ratkaisijoita, kuten Mensah ja Pelvas, jotka keikkuvat maalipörssin kärkisijoilla. Lisäksi joukkueessa pelaa kenties Veikkausliigan paras keskikenttäpelaaja, Atomu Tanaka, joten helsinkiläisillä vaikuttaisi olevan eheä paketti kasassa tähänkin kamppailuun.

Lähtökohtaisesti Santerin ässässä uskotaan, että HJK:lle riittää toisen kierroksen Eurooppa-liigan paikkaan oma varma suoritus. Tulevia pelejä ajatellen kysymysmerkiksi voidaan toki nostaa Tanakaa lukuun ottamatta pelaajamateriaalin taso ja laajuus – miten joukkueen taso riittää, jos vastaan tulee oikeasti hyvä kansainvälinen joukkue?

29.6.2017

Connah’s Quay Nomads F.C – HJK

Live stream

Live-stream lähetyksiä voi katsoa mm. meidän jalkapallosivuilta. Lisäksi vaikkapa Unibetilla pelaamisen ohessa voi nauttia jalkapallolähetysten tarjonnasta. Tämä tosin vaatii, että tilillä on ainakin 1 sentti rahaa, mutta toisaalta tallettamalla vaikkapa vain kerran ja ottamalla talletusbonukset matkaansa voi peleistä nauttia niin useasti kuin haluaa.

Lisää striimejä ilmestynee lähempänä ottelutapahtumaa.