MM-kisojen 9. päivä – Suomi kohtaa Norjan, Sveitsillä viimeinen mahdollisuus Kanadaa vastaan

MM-kisojen 9. päivänä pelataan jo melko merkityksellisiä otteluita jatkoonpääsyn kannalta. Aamupeleissä Leijonat on pakkovoiton edessä Norjaa vastaan. Iltapäivällä mielenkiinto kohdistuu mm. Slovenian ja Valko-Venäjän kamppailuun ja toisaalta Sveitsin ja Kanadan taisteluun.

MM-kisat 15.5.2017

13:15 Norja – Suomi (2-3ja)

Streams: Unibet Youtube Link1 Link2 Link3

13:15 Latvia – USA

Streams: Unibet Youtube Link1 Link2 Link3

17:15 Venäjä – Slovakia

Slovakia on pelannut tähän mennessä surkeat kisat. Joukkueen taso riittäisi kohtalaisesti pudotuspeleihin asti, mutta taktiset virheet ja kurittomuus sekä jonkinlainen pelitavan mureneminen on ajanut joukkueen kriisiin. Vastaavasti Venäjä on pelannut vakuuttavasti ja hyvin. Luultavasti Venäjä ottaa tästä helpon voiton ja jatkaa Slovakian kurimusta.

Streams: Unibet Youtube Link1 Link2 Link3

Nyt MM-kisatarjouksena 5e vedonlyöntirahaa Unibetille ilman talletusta! Klikkaa tästä ja pelaa Santerin Ässän piikkiin. Ei riskiä – et voi hävitä mitään!

17:15 Slovenia – Valko-Venäjä

Tärkeä peli molempien kannalta, sillä hävinnyt joukkue mitä luultavimmin tippuu pois A-sarjasta. Slovenia on onnistunut kiusaamaan isompiaan, mutta voitot puuttuvat vielä. Tässä pelissä on Slovenian mahdollisuus, tosin Valko-Venäjä on kyllä tällä hetkellä vielä liian kova kaadettavaksi.

Streams: Unibet Youtube Link1 Link2 Link3 TSN3

21:15 Italia – Saksa
Unibet-kertoimet: 9.25 – 7.00 – 1.25

Saksalla on takana vakuuttavat kisat, kun taas Italia on pelannut odotusten mukaisesti ja on tippumassa takaisin alempaan divisioonaan. Tähän peliin ei sinänsä paljoa ennakoitavaa ole – Saksa hoitaa homma normipelillää.

Streams: Unibet Youtube Link1 Link2 Link3

21:15 Kanada – Sveitsi
Unibet-kertoimet: 1.17 – 8.50 – 12.50

Kanada on edennyt vakuuttavasti voitosta voittoon, kun taas Sveitsi on kompuroinut matkalla pienempiä maita vastaan. Sveitsille edes piste tulisi tarpeeseen, sillä tällä hetkellä näyttäisi siltä, että Norja ja Ranska voisivat jopa mennä ohi. Pelillisesti Kanada on selkeästi edellä, mutta tässä voisi olla Sveitsillä pienen pieni sauma yllättää omalla “meidän pelillään”. Jos Sveitsillä on superpäivä, jatkoille meno ei ole täysi mahdottomuus..

Streams: Unibet Youtube Link1 Link2 TSN1