MM-kisojen 8.päivä – Iltapäivällä maalijuhlia, illalla pelissä tärkeitä pisteitä

MM-kisojen 8. päivänä pelataan kaksijakoiset kamppailut. Iltapäivän otteluissa Tsekki ja Ruotsi pelaavat kisojen heittopusseiksi povattuja maita, Italiaa ja Sloveniaa, vastaan. Näistä peleistä kummallekaan ei kelpaa muuta kuin kolme pistettä ja mieluiten kivat tehot kaupan päälle.

Illan kahdessa otteluissa pelataankin isoista panoksista. Tanskan ja Saksan pelissä Saksa himoitsee varmasti kolmea pistettä päästäkseen pudotuspeleihin, kun taas toisessa ottelussa Ranska ja Valko-Venäjä ovat molemmat pisteiden tarpeessa.

Ässän rääpäsy:
Huikeat kisat altavastaajien puolesta tähän mennessä! Ranska ja Saksa ovat etunenässä osoittaneet, ettei välttämättä kisojen supistamista vaikkapa kahdeksan maan karkeloiksi tarvita, sillä MM-kisoissa pikkumaat voivat yhteen hiileen puhaltamalla näpäyttää isompiaan. Toisaalta, ilman NHL-pelaajia tasoerot eivät (yleensä tippuvia maita lukuun ottamatta) ole niin suuret mitä on pelätty. Freesiä ja makeeta katottavaa, tosin vedonlyönnin kannalta aivan p*skaa

MM-kisat 12.5.2017
IIHF World Championships 12.5.2017

17:15 Ruotsi – Italia
Unibet-kertoimet: 1.02
– 25.00 – 36.00

Italia. Ei tästä maasta paljoa voida sanoa näissä kisoissa. Materiaali on suorastaan luokattoman huono ja taso ei millään riitä tällä hetkellä näihin kisoihin. Ruotsilla vastaavasti materiaalia ja tasoa löytyy vaikka muille jakaa, ja tulevissa kamppailuissa saadaan nähdä 16 NHL-pelaajan päälle vielä pari lisää. Tässä pelissä Italialle ei anneta mitään jakoa, vaan pojot lähtevät kyllä ruattalaisten mukaan selkeillä numeroilla.

Ennuste: Riippuu puhtaasti Ruattin pelihuumorista. Jos huumorrii löytyy, niin taululla saattaa komeilla Venäjämäiset lukemat. Heitetään arvioksi 7-2.

Streams: Unibet Youtube TSN1 Link2 Link3 Acestream TSN 1

17:15 Tsekki – Slovenia
Unibet-kertoimet:
1.08 – 13.50 – 20.00

Slovenia on tähän mennessä melko lailla täyttänyt odotusarvonsa näille kisoille. Sveitsiä vastaan se onnistui tekemään ihmenousun jatkoille ja Suomeakin se piinasi 2,5 erää, mutta muuten joukkue ei ole edes tulostaululla onnistunut tekemään kiusaa muille. Suunta on vahvasti kohti 1. divisioonaa, toki heidän päävastustajansa lienee tällä kertaa Valko-Venäjä. Tsekki vastaavasti on pelannut hieman ailahdellen, menettäen pisteen sinne toisen tänne. Esimerkiksi Norja onnistui piinaamaan joukkuetta jatkoajalle asti, kuten teki Suomikin. Tsekilläkin on hieman paineita tässä pelissä, sillä jos Slovenia jotenkin käsittämättömästi voittaisi, jatkopaikka tekee yllättäen tiukkaa. Toki Tsekki on lähtökohtaisesti vahva joukkue ja tullee voittamaan tämän pelin selvästi, ellei sorru ylimielisyyteen pikkumaata vastaan.

Ennuste: Tsekki voittaa pelin 6-1. Kivat lukemat.

Streams: Unibet Youtube Link1 Link2 (CT Sport, for Czech people only) Link3 Acestream Viasat Sport Baltic

Nyt MM-kisatarjouksena 5e vedonlyöntirahaa Unibetille ilman talletusta! Klikkaa tästä ja pelaa Santerin Ässän piikkiin. Ei riskiä – et voi hävitä mitään!

21:15 Denmark – Germany
Unibet-kertoimet:
3.70 – 4.60 – 1.78

Mielenkiintoinen matsi luvassa. Tanska on napannut kisoissa vasta yhden voiton, senkin jatkoilla Slovakiaa vastaan. Toisaalta se on hävinnyt matkalla USA:lle ja Venäjälle, jotka ovat muutenkin olleet ennakkosuosikkeja. Saksa vastaavasti on pelannut kotiyleisönsä edessä vahvasti – se on voittanut USA:n ja jatkoilla Slovakian. Jatkopaikka on hyvin sen haarukassa, sillä vastassa on vielä Latvia, Tanska ja Italia.

Pelissä on kovat panokset ainakin jatkopaikan suhteen. Tanska tarvitsee ehdottomasti voiton, jotta se voi vielä elätellä jatkohaaveitaan elossa. Vastaavasti Saksalle voitto tarkottaisi jo “lähes varmaa” jatkopaikkaa, sillä umpisurkeasta Italiasta sekin ottaa mitä luultavimmin kolme pistettä matkaansa. Saksa lähtee peliin hienoisena ennakkosuosikkina, tosin Tanskakin osoitti Slovakia-pelissä, että se osaa pelata näissä karkeloissa.

Ennuste: Saksa vie tästä pelistä voiton, mutta peli voi venyä jopa jatkoajalle asti.

Streams: Unibet Youtube TSN1 Link1 Link2 Link3 Acestream TSN1

21:15 France – Belarus
Unibet-kertoimet:
1.88 – 4.40 – 3.45

Ranska on Saksan tavoin ottanut kaiken irti kotikisojen tuomasta momentumista. Ranska on kohdannut jo lohkon kolme ennakkosuosikkia. Taskussa sillä on viisi pistettä, kun se kaatoi sensaatiomaisesti Suomen 5-1 ja voitti Sveitsin jatkojen jälkeen. Kanadaakin vastaan joukkue pelasi hurmiossa, häviten vasta kolmannen erän maalilla lukemin 3-2. Valko-Venäjälle pelistä tuleekin siis kova haaste.

Valko-Venäjän kisat ovat menneet tähän mennessä alakanttiin ja pahasti. Ennen kisoja maassa varmasti juhlittiin “helppoa alkulohkoa”, mutta miten on käynyt – kovia vastaan ei ole tullut pisteen pistettä, kun taas muut pikkumaat ovat varastelleet isoilta hajapojoja. Joukkueella on tällä hetkellä nolla pistettä tilillä, ja vaikka se voittaisi kaikki loput pelinsä, jatkopaikka lienee syytä jo unohtaa. Valko-Venäjä ei kuitenkaan ole ollut ihan niin huono kuin mitä pistesaldo näyttää, joten mahdollisuudet Ranskan haastamiseen ja kaatamiseen ovat olemassa. Siinä mielessä jatkoille pelaamisen kertoimet houkuttelevat hieman. Toki, jos realisteja ollaan, näiden kisojen hurmiossa pelaava Ranska lähtee ennakkosuosikkina peliin.

Ennuste: Ranska voittaa anyway, tulos lienee 3-2 joko varsinaisella tai jatkojen jälkeen.

Streams: Unibet Youtube Link1 Link2 Link3 Acestream

Best way to watch streams:

Unibet offers ad-free option and guarantees all the games to be streamed, which is a good option.

Regular online streams: to avoid ads, use Adblock plus and Tampermonkey add-on to avoid all the adblocker blocking ads, too.

To watch Youtube, you have to change your location in case you live in a country that is restricted by geo-blocking. You can do this by using some kind of a proxy or VPN, or by downloading some add-on like Hola better internet to change your location.